2777
2789
عنوان

مامانم میخواد دو میلیارد پولو بدون هیچ چکی بده به اامادمون

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 26 پست
حرفت به نظر من خنده دارهشما با ارزش تر از دو میلیارد رو دادید دستش برای پول دادن شک دارید؟؟؟خودت از ...

ربطی نداره بنظرم!

شما ب برادرت پول قرض بدی و نده چکار میکنی؟ میگی خودت باارزشی اشکالی نداره؟ ده بیست‌میلیون نه هاااا.. پولی ک خیلی برات‌مهمه

بحث مالی و احساسی خیلییی فرق دارند و متاسفانه همیشه احساس مغلوبه

شوهره دخترخالشه

آره الان خوندم

دوباره کامنت گذاشتم 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خوندم نوشتی داماد خاله ات هستنباید حتما ضمانت بدن درست گفتی

اره ما توی گویشمون به همه ی دامادای خانواده داماد صدا میکنیم 

شوهرخاله شوهر عمه شوهردخترخاله هیچ فرقی نداره

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

ربطی نداره بنظرم!شما ب برادرت پول قرض بدی و نده چکار میکنی؟ میگی خودت باارزشی اشکالی نداره؟ ده بیست‌ ...

برادر با بچه ام فرق میکنه 

نظر من اینکه هیچی از بچه ام با ارزش تر نیست

وقتی به اون آقا اعتماد گردم و عزیزترین دارایی ام رو دادم دستش پس میتونم بدون ضمانت پول هم بدم

البته که الان خوندم استارتر گفتن منظورشون داماد خالشونه،که اون بحثش جداست

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
برادر با بچه ام فرق میکنه نظر من اینکه هیچی از بچه ام با ارزش تر نیستوقتی به اون آقا اعتماد گردم و ع ...

شاید..

الان ک  فکر مبکنم می بینم منم لازم بشه شاید ی روزی پولو دادم

حتی اگرم‌نداد خودمو توجیه میکنم ب هرحال دخترم‌ نفع برده🫠

اگه پول و داد بهدا رنگشو نمیبینه نمایشگاهی ها سر براردر خودشون کلا میزارن جلوش و بگیر 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

برادر با بچه ام فرق میکنه نظر من اینکه هیچی از بچه ام با ارزش تر نیستوقتی به اون آقا اعتماد گردم و ع ...

سرت راحت میشه کلا گذاشت مراقب باش بیش از حد طبیعی خوش بین و ساده ای 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

سرت راحت میشه کلا گذاشت مراقب باش بیش از حد طبیعی خوش بین و ساده ای

اصلا اینطور نیستم

ولی به دوستمون هم توضیح دادم من فکر کردم‌منظورشون داماد خودشونه و بله من برای بچه ام‌جون میدم پول که چیزی نیست

اصلا اینطور نیستمولی به دوستمون هم توضیح دادم من فکر کردم‌منظورشون داماد خودشونه و بله من برای بچه ا ...

بچت فرق میکنه نه که بدی شوهر بچت پسر مردم پولت بخپره یه اب هم روش این حماقته