2777
2789
اصلاااااااو ابداااااا دنبال این قضیه نباش که قشنگیش فقط تو فیلماست...تو واقعیت اصلا هم اتفاق جذابی ن ...

حرفتون کاملا درسته هدف خودمم همینه 

دانشگاه قبول شدم رشته ای که دلم میخواست و... 

ولی یوقتایی آدم دلش میگیره وقتی میبینم همه دوستان یکیو دارن یا داشتن که بهشون ابراز علاقه کرده و... آدم دوست داره یچیزایی و حتی به اشتباه تجربه کنه 

نمیدونم شایدم حرف و تفکر من بچگانه باشه من تجربه ای ندارم به هر حال فک میکنم تجربه شما بیشتر باشه و بیشتر از من تو جامعه بودید🌱

●لا أجِدُ مَفَرّاً إلّا الحُسَین...🤍🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا وقت زیادهمنم اصلا اونارو دوست ندارممیخوام خودمون بپسندیم

وقت که اره ولی آدم یوقتایی دوست داره تجربه کنه اینکه چه حسیه ینفر آدم و دوست داره به جز حالا خود عزیزانت😂🌱

۲۵شغل موجهی دارم امیدوارم

هنوز فرصت هااااااااا داری عزیزم عجله نکن

رو خودت کار کن و کتاب بخون تا وقتی با یکی وارد رابطه شدی بدونی تو شرایط مختلف باید چطور برخورد کنی تا همیشه ملکه زندگیت باشی...

مثل این دخترای 18 ساله نباشیم که زودی میرن ازدواج میکنن بعد از ازدواج تازه میفهمن طرفشون مناسب نیست یا سر هر چیزی جنگ و دعوا راه میندازن و زندگیشون زهرمار میشه..

امیدوارم یه زندگی عالی بزودی با یه مرد خیلی خوب شروع کنی و موفق و خوشبخت باشی

حرفتون کاملا درسته هدف خودمم همینه دانشگاه قبول شدم رشته ای که دلم میخواست و... ولی یوقتایی آدم دلش ...

عزیزم امیدوارم عشق پاک و عمیقی رو تجربه کنی و عاشقانه زندگی کنی

برای قبولیت هم تبریک میگم انشاالله که موفق ترین باشی و عالی مسیر درسی و شغلی رو سپری کنی

دوستای منم همه این چیزا رو تجربه کردن ولی روزایی رو هم دیدم که از شکست عشقی ضجه میزدن

یادم نمیره هیچوقت که تو خوابگاه چقدر استرس دوستمو کشیدیم که خودکشی نکنه چون دوست پسرش به اصرار خانواده اش رفته بود با فامیل خودشون ازدواج کرده بود در حالیکه به دوستم قول ازدواج داده بود...این اتفاقات متاسفانه زیاده 

آدم مسیر زندگی رو درست طی کنه بالاخره یه روزی یه فرد مناسب زندگیش رو هم پیدا میکنه

اول باید تلاش کنی خودت دستت پر باشه هم ازنظر تحصیلی هم شغلی و درامد...اونوقت خیلی انتخابای خوب و موفق میتونی داشته باشی انشاالله

حس مامان بزرگی بهم دست داد:)) ببخش طولانی نوشتم ولی واقعا از ته دلم آرزو دارم همه دخترا بهترین مسیر رو برن و طعم شکست رو نچشن

عزیزم امیدوارم عشق پاک و عمیقی رو تجربه کنی و عاشقانه زندگی کنیبرای قبولیت هم تبریک میگم انشاالله که ...

خیلی ممنونم ازتون تشکر از بابت وقتی که گذاشتید🤍🌱