2777
2789
نه از این نیسیه پسر اگه دختری رو بخواد حتما میاد جلو

پس فک کنم کسی منو نخواسته تا الا😂😭

خواستگار داشتم ها اما سنتی بودن دوس ندارم اینطوری😂😂

●لا أجِدُ مَفَرّاً إلّا الحُسَین...🤍🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸ سالمه انقد دوست دارم منم طعم خاطر خواه داشتن و بچشم با اینکه چهره نسبتا خوبیم دارم ولی حس میکنم ب ...

ربطی به قیافه و اینا نداره بسته با شانسته و قسمتت

قسمتت باشه از خونم بیرون نیای پیدات میکنه😂

ربطی به قیافه و اینا نداره بسته با شانسته و قسمتتقسمتت باشه از خونم بیرون نیای پیدات میکنه😂

پس تا الا شانس خواسته شدن و نداشتم 

خواستگار هست ها ولی سنتیه از اینا کخ مامان شون پیدا میکنن و.. خیلی دوست ندارم اینطوری 

●لا أجِدُ مَفَرّاً إلّا الحُسَین...🤍🕊

۱۸ سالمه انقد دوست دارم منم طعم خاطر خواه داشتن و بچشم با اینکه چهره نسبتا خوبیم دارم ولی حس میکنم ب ...

اصلاااااااو ابداااااا دنبال این قضیه نباش که قشنگیش فقط تو فیلماست...تو واقعیت اصلا هم اتفاق جذابی نیست یه نره خر که از قیافش هم خوشت نمیاد هی آویزونت بشه و حتی کار به تهدید و این چیزا هم برسه

دوست خوبم به عنوان کسی که دوست داشتم برگردم به 18 سالگی و مسیر رو قشنگتر طی کنم بهت اینو میگم: اصلا دنبال عشق و عاشقی نباش...درس بخون کار کن و تو موقعیت شغلی و اجتماعی خوبی قرار بگیر و بعدددددد عشق و عاشقی از مسیر درست و با شرایط عالی تر میاد سمتت...الان بیهوده ترین کار برات همینه که عشق و عاشقی راه بندازی