2777
2789
نه از این نیسیه پسر اگه دختری رو بخواد حتما میاد جلو

پس فک کنم کسی منو نخواسته تا الا😂😭

خواستگار داشتم ها اما سنتی بودن دوس ندارم اینطوری😂😂

●لا أجِدُ مَفَرّاً إلّا الحُسَین...🤍🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۸ سالمه انقد دوست دارم منم طعم خاطر خواه داشتن و بچشم با اینکه چهره نسبتا خوبیم دارم ولی حس میکنم ب ...

ربطی به قیافه و اینا نداره بسته با شانسته و قسمتت

قسمتت باشه از خونم بیرون نیای پیدات میکنه😂

ربطی به قیافه و اینا نداره بسته با شانسته و قسمتتقسمتت باشه از خونم بیرون نیای پیدات میکنه😂

پس تا الا شانس خواسته شدن و نداشتم 

خواستگار هست ها ولی سنتیه از اینا کخ مامان شون پیدا میکنن و.. خیلی دوست ندارم اینطوری 

●لا أجِدُ مَفَرّاً إلّا الحُسَین...🤍🕊

۱۸ سالمه انقد دوست دارم منم طعم خاطر خواه داشتن و بچشم با اینکه چهره نسبتا خوبیم دارم ولی حس میکنم ب ...

اصلاااااااو ابداااااا دنبال این قضیه نباش که قشنگیش فقط تو فیلماست...تو واقعیت اصلا هم اتفاق جذابی نیست یه نره خر که از قیافش هم خوشت نمیاد هی آویزونت بشه و حتی کار به تهدید و این چیزا هم برسه

دوست خوبم به عنوان کسی که دوست داشتم برگردم به 18 سالگی و مسیر رو قشنگتر طی کنم بهت اینو میگم: اصلا دنبال عشق و عاشقی نباش...درس بخون کار کن و تو موقعیت شغلی و اجتماعی خوبی قرار بگیر و بعدددددد عشق و عاشقی از مسیر درست و با شرایط عالی تر میاد سمتت...الان بیهوده ترین کار برات همینه که عشق و عاشقی راه بندازی