2777
2789

من شهریه مو مرتب پرداخت میکنم خب مثلا وقت امتحان پایان ترم  که میشه باید شهریه مو بدم تا کارت ورود ب جلسه رو بگیرم 

اونموقع زنگ زدم به مدیر مالی دانشگاه گفت به غیر این شهریه که پرداخت کنی یه ۶۰۰ تومن هم بدهکاری من گفتم همه رو پرداخت کردم گفت حالا فعلا اینو پرداخت کن

حالا دقیق یادم نیستا شاید بدهکار باشم ولی فک نکنم 

قبلا هم قرار بوده یه درسو حذف کنم اشتباه شده مدیر گروهمون گفت من میخوام از سامانه ک رو ترم جدید حساب میشه 

الان رفتم سامانه نمرات ترم تابستون ببینم زده به دلیل بدهکاری امکان مشاهده نمره وجود نداره🫤🫤

درصورتی ک من پرداخت کردم اگه نکرده بودم ک کارت ورود ب جلسه نمیدن درسته ؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انتخاب واحد کردی یا میخوای بکنی؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دانشگاه آزاد گشنه اس همیشهفیش واریزت رو نگهدار

پیامک بانک رو نگه داشتم 

میگم نکنه مثلا حالا نمیخوام گناهی بردارم اضاف بگیرن یا اضاف کنن تو سایت میشه یا نه؟

احتمالا درخواست انتحاب واحد دادی بخاطر همینه بدهکاری زده.باید شهریه انتخاب واحد این ترم رو بدی بعد ن ...

منکه انتخاب واحد نکردم فعلا واسه این ترم فقط معرفی به استاد قرار بوده بگیرم بعد ثبت نمراتم نمیدونم 

از مدیر گروه بنظرتون بپرسم؟

انتخاب واحد کردی یا میخوای بکنی؟

نه واسه مهر انتخاب واحد نکردم چون باید بعد ثبت نمراتم معرفی به استاد میگرفتم شاید مدیر گروه اینا ..

آخه قبلا هم امور مالی گفت ۶۰۰ از قبل بدهی داشتی

میدونم انتخاب واحد نکردیمیگم تو سایت اموزشبار مجوز انتخاب واحد گرفتی یا نه؟

نه اصلا 

تایم انتخاب واحد بود ک من اصلا وارد سامانه نشدم 

بعدشم به گفته خودتون باید اول شهریه بدم انتخاب واحد بشه دیگ 

اسی گفتی دانشگاه آزاد ی سوال خواستم بپرسم مامانم میخواد ادامه تحصیل بده به نظرت خوبه بیاد ازاد؟ انسانیههه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

اسی گفتی دانشگاه آزاد ی سوال خواستم بپرسم مامانم میخواد ادامه تحصیل بده به نظرت خوبه بیاد ازاد؟ انسا ...

بنظرم آره خوبه 

شهر ما هم بعضیا میان درس میخونن آزاد واسه مدرک 

بستگی به شهرتون داره دیگ و خودتون هزینه های شهریه و ..