2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا..منم به دوستام گفتم اگه میخواین حفظم کنین هر حقیقتی رو بگین نه دروغ

خلاصه مرسی که امشب وایب خوبی دادی یادم میمونه خبر پزشکی قبول شدنت هم بده شادی کنیم شبت بخیر 🖐️🤍💐

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
وایییی جدییی یه سوال داروسازی چیشو دوست داری ؟اصلاااا دوست ندارم ولی منم فیزیو دوست دارم

ببین من اصلا همسرمم میبینم دوست ندارم😐بهش میگم واقعا من عصبی میشم رو یه دندون کوچیک زوم کنم 

عاشق اینم داروخونه بزنم

تو چی

خلاصه مرسی که امشب وایب خوبی دادی یادم میمونه خبر پزشکی قبول شدنت هم بده شادی کنیم شبت بخیر 🖐️🤍💐

تو ام همینطور عزیزم😍💚

انشالله تو ام قبول شی مهربون 😍💚

شب بخیر🫂💜

ببین من اصلا همسرمم میبینم دوست ندارم😐بهش میگم واقعا من عصبی میشم رو یه دندون کوچیک زوم کنم عاشق ای ...

من دندون دوست دارم ولی گاهی واقعا قکر میکنم که توان دارم انقدررر به یه چیز زل بزنم؟!والا نمیدونم🥲فیزیو و دندون و پزشکی 

من دندون دوست دارم ولی گاهی واقعا قکر میکنم که توان دارم انقدررر به یه چیز زل بزنم؟!والا نمیدونم🥲فی ...

ببین اگه علاقته خوبه 

مچ اذیته و خیلی خم میشی باشگاه لازمه 

من ک اصلا دوست ندارم

ببین من دقیقاااا یادم نمیاد چی اتفاق افتاده بینمون اما یه حسی ازت دارم که باهوشی🥲😂😂😂حرفارو یادم ...

خب خداروشکر یه نفر یه حس خوب بهم داد 

ولی من باهوش نیستم اگه بودم یه پخی میشدم 

نه منم نمونه بودم شهر ما تیزهوشان نداشت

هرچند من درکمال صداقت باید بگم قبول هم نشدم 😂😂

نه قربونت عیب نداره

خب خداروشکر یه نفر یه حس خوب بهم داد ولی من باهوش نیستم اگه بودم یه پخی میشدم نه منم نمونه بودم شهر ...

قریونتتت گلممم منم حس خیلی خوبی ازت گرفتم😍😍نهه اینووو نگوو

شاید انشالله یه رشته خوب قبول شدی 

ولی باهوش هستی اتفاقا باور کن ،این حسو گرفتم ،حسم در مورد باهوش بودن یانبودن بقیه خیلی درست در میاد

ربطی هم به قبولی ندارهه اصلا 

ببین باور کن ۳۰هزار نفر اول کنکور همههههه تلاش میکنن زیاد ،یکی میبینی شانس باهاش یار نیست یهو ۲ تا امتحان کم میشه میرینه به کل رتبه اش🥲🥲

قریونتتت گلممم منم حس خیلی خوبی ازت گرفتم😍😍نهه اینووو نگووشاید انشالله یه رشته خوب قبول شدی ولی با ...

فدات عزیزم😍😍همچنین 

لطف داری به من 

بحثم کلا کنکور نبود کلا حس میکنم تو زندگی خیلی کم آوردم خیلی عقبم نمیدونم چه طوری بگم ...

آرزوی موفقیت دارم برات 

حس کردم خیلی خوش قلبی❤️❤️

فدات عزیزم😍😍همچنین لطف داری به من بحثم کلا کنکور نبود کلا حس میکنم تو زندگی خیلی کم آوردم خیلی عقب ...

قربونت گلمم لطف داری بهم 😍💜💜🫂

چرااا عزیزمم ،چه مشکلی پیش اومذه؟