2777
2789
یه مشت روانیناسترس ثبت نام کنکور ثبت نام امتحانا کارت ورود به جلسه ای که شب امتحان هنوز آپلود نشده ا ...

ازاد اینقدرم گرون نیستا😐

چنل رمانم  کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وییی خودااا از کشف شما ها خوشممم میادد🥲😍😍💜🧐۳ تا فیلم بگو که خیلی دوست داشتی من زیبایی حقیقی(درس ...

فک کنم امروز تو تاپیک من هم بودی 😂😂🤏قضیه چت خواهرم ووو....

سریال های که خیلی دوست داشتم 

ازدواج غیر ممکن

وظیفه بعد از مدرسه دو تا فصل داره 

زیر چتر ملکه

غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش باشم🖤🍂

حالا یه عده آدمی که دهه شصت کنکور دادن میان میگن شما بچه ها لوس شدید😒😒بابا زمان شما یه روزنامه میو ...

بابای من اون موقع کنکور داده که سوال این بوده

کدام باکتری است؟ اشریشیا کلای.میمون.درخت کاج.جلبک کلامیدوموناس😑😑😑

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
حالا یه عده آدمی که دهه شصت کنکور دادن میان میگن شما بچه ها لوس شدید😒😒بابا زمان شما یه روزنامه میو ...

حقققق بخدا 

غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش باشم🖤🍂

بابای من اون موقع کنکور داده که سوال این بوده کدام باکتری است؟ اشریشیا کلای.میمون.درخت کاج.جلبک کلام ...

دقیقا 🤣🤣🤣🤣🤣

یاد این سوال افتادم تو کنکور 86

بهرام که گور میگرفتی همه عمر 

دیدی که چگونه گور ..... گرفت 

1 شهرام 

2 بهرام 

3 آرام 

4مهرام