2777
2789
عنوان

خواستگار انقدر زیاده خواه دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالعکس دیدمگفته بود ما رسم داریم هرچی عیدی و این چیزا برای عروس میارن دو برابرشو برای مادر عروس بیار ...

منم جاریم یه رسمایی از خودش در میاورد ما شاخ درآورده بودیم من البته چیزی نمی گفتم چوت تهران زندگی میکردیم خیلی از رسم و رسومای شهر همسرم نمی دونستم  اما دو تا جاریای من تو یه خیابون و دو تا کوچه روبروی هم خانواده هاشون زندگی می کنن بعد جاری بزرگم‌میگفت خوبه بچه محلیم من نمی دونم این رسما از کی مد شده مثلا میگفت باید برای طایفه عروس خرید کنه داماد همتون باید سر عقد محضری کادو بدین یه عقد فرمالیته هم تو تالار می گیریم اونم دوباره کادو و تاکید داشت رسم طلا هست از طرف خواهر و برادرای داماد ما که ندادیم قهر کرد یه مدت 

اغلب معلمای آقا شغل دوم دارن چون حقوقش کمه برای آقا که باید زندگی رو بچرخونه ببین کاری هست اگه تنبل ...

حقیقت مامانش از پارسال چند بار اومده دم در خونمون با بابام صحبت کرده 

بابام کلا با ازدواجم مخالفن میگن زوده

میخوام ببینم اگه میارزه باهاشون صحبت کنم تا اجازه بدن برای آشنایی بهتر

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

منم جاریم یه رسمایی از خودش در میاورد ما شاخ درآورده بودیم من البته چیزی نمی گفتم چوت تهران زندگی می ...

نمیدونم عقل ندارن 

یا بلانسبت مارو احمق حساب میکنن 

انگار ازدواج واسشون معامله س

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

حقیقت مامانش از پارسال چند بار اومده دم در خونمون با بابام صحبت کرده بابام کلا با ازدواجم مخالفن میگ ...

اره من خیلی دیدم معلمای آقا شغل دوم خوبی دارن  با درامد بالا یا مغازه میزنن صبح تا ظهر شاگرد یا آشنایی رو میزارن پای مغازه بعد خودشون هستن 

اینم باید حرف بزنی باهاش ببینی بقول معروف چند مرده حلاجه 

اگه بره سرکار دیگه بتونه خرج زندگی رو دربیاره خوبه

حرفتون درسته ولی مدرک به تنهایی برای بچه هام نون و آب نمیشه😂🤌🏻

نون و آب هم تحصیلات نمیشه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

خواستگاری که مهندسی برق خونده و بعد لیسانس، فرهنگیان دبیری زبان‌میخونه به نظر تون موقعیتش خوبه؟؟؟

بستگی دارع کدوم شهر باشید ، دبیری الان حقوقشون ۱۴ میلیونعگه در ماه ببین میصرفه