2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا هرچی میخورن چاق نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قدم ۱۶۰ وزنم ۴۱ خیلی حرص میخورم خیلی فکر و خیال میکنم چیزی اگر خوشمزه نباشه نمی‌خورم گاهی وقتا در ...

غذات کمه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

باید قرص اشتهاآور بخوری ن ک اشتهاتو زیاد کنه قرصه چاقت کنه

قرص اشتها آور خوردم دو سه سال پیش رفتم متخصص تغذیه 15 سالم بود 

هرکاری کردم نشد 

الان اصلا دست خودم نیست 

شام مثلا یهو سه تا بشقاب برنج میخورم 

اصلا دلم میخواد هیچی نخورم دیگه 

چطور مگه؟فکر نکنم شما کرمانی؟🤣🤣

چون گفتی زن داداشت هر چی می خوره چاق نمیشه، احساس کردم این حرف رو خواهر شوهر من زده. 😀

نه عزیزم من اصفهانم، ولی یکی از شهرهایی که تا بحال نرفتم و آرزو دارم برم کرمانه. 🌹

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

چون گفتی زن داداشت هر چی می خوره چاق نمیشه، احساس کردم این حرف رو خواهر شوهر من زده. 😀نه عزیزم من ا ...

عزیزم من فک کردم داری جدی میگی

خوشبختم دوست عزیزم 

اصفهانی های مهربون و بامحبت🥰💚😘