2777
2789
عنوان

از یکی وسیله برا دستفروشی میگرفتم

153 بازدید | 14 پست

حالم خیلی داغونه بچه ها 

از یه تولید کننده اسکاج سیمی اسکاج میگرفتیم خیلی قیمت مناسب میداد مامانم دست فروشی میکرد، زیاد سود نداشت اما زندگیمون میچرخید. 

ولی چون پولمون خیلی کم بود دفعه ای 1 میلیون ازش خرید میکردم اونم خیلی طولش میداد تحویلمون بده هی میگفت اماده نیست منم هی بهش زنگ میزدم تا بزور تحویل میگرفتم

همیشه هم سذیع براش پول میزدم حتی 10 روز زود تر، دو روزه بهش زنگ میزنم میگفت بارتون امادست، منم گفتم باشه چهارشنبه براتون پول میریزم بهم بدید بارو 

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

امروز بهش پیام دادم تو واتساپ خانم هم هستش، خوند جواب نداد با این حال من پولو براش واریز کردم

باز جوابمو نداد، زنگ زدم رد داد از این پیام اماده ها اومد که بعدا با شما تماس میگیرم

قلبم واقعا شکست با اینکه ماهی 6 تومن بیشتر مامانم ور نمیاره ولی بهش خیلی نیاز داریم

رفتم سذیع با خط دیگه بهش پیام دادم به صورت ناشناس سلام اسکاج دازید سریع گفت چند عدد میخاید

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشتزی جدید رو سریع جواب میده منی که پول براش ریختمو جواب نمیده، خیلی ناراجتم

بارش اماده نیست حتما ولی به نظر میرسه چون باهاش کار میکنی و ایشون کاسب هستن پولتو نمیخورن که وایسا ج ...

منظورم من این نیست که پولمو خورده، از این ناراحتم حتی جواب پیام واریز منو نداد صبح 11 بهش زنگ زدم حتی نگفت بارم اماده نیست با اینکه همیشه جواب تلفنمو میداد، از این دلم میگیره

دونه چند پاتون در میاد چند میخرین.یکی از آشناها نزدیک ما همه چی ۱۵ تمن میفروشه اسکاج هر چی فکر کنی دارن یعنی دست فروش داخل شب بازار هستن .همه چی ۱۵ الحمدءالله براشون خیلی خوبه .

باید چندین جا بگردی ببینین کی مناسب‌تر میده ک بخرین ازش

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
دونه چند پاتون در میاد چند میخرین.یکی از آشناها نزدیک ما همه چی ۱۵ تمن میفروشه اسکاج هر چی فکر کنی د ...

چند جا قیمت کردم تقریبا یکیه ولی این نزدیک محله ماست راحت با اسنپ بارو ازش میگرفتم

منظورم من این نیست که پولمو خورده، از این ناراحتم حتی جواب پیام واریز منو نداد صبح 11 بهش زنگ زدم حت ...

من خودم فروشنده ام بعضی مشتریا واقعا خستت میکنن 100 تومن پول میزنن 1000 دفعه زنگ و پیام که چی شد بابا یکم به طرف امون بدید وسایلا رو آماده کنه خودش خبر میده با یکی دو روز هیچی نمیشه

من خودم فروشنده ام بعضی مشتریا واقعا خستت میکنن 100 تومن پول میزنن 1000 دفعه زنگ و پیام که چی شد باب ...

اخه عزیزم ما در ماه 10 میلیون ازش خرید میکنیم، بعد جدا از این مامانم هر روز بابد بساط کنه وقتی جنسش تموم میشه چاره ای نداریم، خودمم حس میکنم زیاد زنگ میزنم اعصبی شده

من خودم فروشنده ام بعضی مشتریا واقعا خستت میکنن 100 تومن پول میزنن 1000 دفعه زنگ و پیام که چی شد باب ...

البته 10 روز جلو تر هکیشه پولو میدم بعد مثلا میگه 25 اماده میشه من 26 میبینم اماده نشد از روز 11 شروع میکنم زنگ زدن😢

اخه عزیزم ما در ماه 10 میلیون ازش خرید میکنیم، بعد جدا از این مامانم هر روز بابد بساط کنه وقتی جنسش ...

برادر منم تو خرید مثل شماست می‌زاره وقتی وسایل تموم شد سفارش میده دیگه طرف کلافه می‌کنه انقدر پیگیر میشه اونا هم جوابش نمیدن همیشه یکم مونده جنس تموم شه سفارش بده دو سه روز زودتر

برادر منم تو خرید مثل شماست می‌زاره وقتی وسایل تموم شد سفارش میده دیگه طرف کلافه می‌کنه انقدر پیگیر ...

غرورم شکسته شده بود الان فهمیدم تنها نیستم بازم احساس بهتری دارم😥😂