2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم مثل سگ ترسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه برای تو میگن جهاز دادی 

واسه من کلا حرفی نمی‌زنن اصلا این موضوع رو ندید گرفتند همیشه

من بهترین مارک هارو گرفتم همه ش سامسونگ ال جی 

خاک توسر بی لیاقتشون

هیچ وقت نگفتن عروسمون جهاز خوبی آورد

سوالم الان اینه شوهرت این وسط برگ چغندر بوده؟😐نکنه وایساده کشتی کج نگاه کرده😐

اونم بهم حمله کرد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خوب کردی پس نگیر،نظر شوهرت چیه؟پشتته؟من خریت کردم شکایتمو پس گرفتم ولی به شرط قطع رابطه همیشگی

شوهرم پشتم هست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یعنی زخمی و اینا شدی؟

خیلی زیاد 

یعنی اونا سه نفری از پس شما بر نیومدن؟

مادرشوهرم رو ول نکردم 

باز خوبه برای تو میگن جهاز دادی واسه من کلا حرفی نمی‌زنن اصلا این موضوع رو ندید گرفتند همیشهمن بهتری ...

اصلا زن وظیفه ای نداره 

اشتباه کردی