2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم مثل سگ ترسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 60 پست
اسی کاش نمیذاشتی اینهمه بی حرمتی اتفاق بیفته ان شاءالله هرچی خیره همون تصمیم رو بگیری

مادرشوهرم روانی شده 

نمی‌دونم چه مرگش هست 

هر چی میگذره انگار عقلش رو از دست میده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به گی خوردن بندازشون خیلی حرف بدی زدن به مادرت

خیلی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

کردن ولی من ضرب و جرح زیاد داشتم

افتخار میکنی؟

عاقبت خوبی نداره مراقب باش خودم دیدم ب چشمم کسی شبیه شمارو که سال ها تو کارش گره افتاد مراقب باش

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

افتخار میکنی؟عاقبت خوبی نداره مراقب باش خودم دیدم ب چشمم کسی شبیه شمارو که سال ها تو کارش گره افتاد ...

خودش شروع کرد 

کتک نمیزد نمیخورد 

نمیشد که جهاز نیارم☹️ولی کاش اونقدر خوب نمیخریدم بیچاره خانوادم

کاش میدادی طلا میگرفتی برای خودت 

هر چقدرم عالی باشی کسی نمیگه دستت طلا 

همیشه خدا طلبکارن