2777
2789

هفته ۳۶ آب دورش ۷ 

چکار کنم زیاد شه دارم دق میکنم

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نترس من ۲۷ هفته بودم گفتن زیاده باید بری بکشی یا جنین مشکل داره من اینقدر گریه میکردم که حرف نمیتونستم بزنم ولی پیش یه دکتر دیگه رفتم گفت هر هفته سونو و نوار قلب بیا تا ۳۸ هفته نگه داشتم بعدم خداروشکر بچم سالم بود اصلا نترس

من باوجودی ک خودم زیاد آب میخوردم ومایعات ولی ترشح زیاد داشتم. آب دور بچه ۸ بود دکتر گفت دو هفته رعایت کن مایعات زیاد بخور و استراحت کن پیاده روی نکن کار سنگین نکن خداروشکر بعد از دوهفته رفتم ده شد خود سونو گرافی گفت چکار کردی گفتم همینا همین .فعالیت نداشته باش..

من ۳۸ هفته تموم پسرم دنیا اومد نگران نباش 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

عزیزم اول اینکه نگران نباش آروم باش 

استرس بده برای خودتو نی نی 

اینام از دکترت بپرس خوشگلم اخه ما که نمیتونیم دقیق کمکت کنیم قربونت بشم 

انشاالله نی نی سلامت بدنیا میاد نگران نباش

به منم یه سری گفت کمه باید بستری شی حتما سوراخه کیسه. ولی یه هفته آب بیشتر خوردم سونو دادم گفت خوبه دیگه سوراخ نیست

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین