2777
2789

بچه ها من مادرم چند ماه پیش رحمت خدا رفت 

الان یاد مراسم خاکسپاری و اون یکماه ک‌بیمارستان بود میوفتم میخام دیوونه بشم باید چیکار کنیم تو این موقعیت ها 

گذشته رو فراموش کنیم یا بیاد بیاریم 

نمیدونم چیکار کنم اذیت ام بهش فکر کنم بهش فکر هم نکنم نمیتونم 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3 ساله بابام فوت شده منم یادش میفتم گریه ام میگیرهباید باهاش کنار بیای عزیزمخدا رحمتشون کنهاینو به خ ...

خیلی سخته 

دلم میسوزه براش خیلی مظلوم رفت 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
سه سال و‌دو‌ماهه‌مادرم‌رو‌از دست دادم ،هنوز همینجوریم‌وهر روز‌بهش فکرمیکنم ،میدونم قراره با سوگش‌زند ...

شما کاری برای بهتر شدن حالت نکردی ؟ کتابی مشاوره ای نمیدونم چیکار کنم دلم مامانم رو میخاد 

خدا رحمتش کنه عزیزم 

با این فکر کن که هر چیزی انقضا داره 

هر اومدنی رفتن داره 

یکی با رفتنش خاطره خوب برات میذاره یکی هم کلی بدی...

به این فکر کن که دیر یازود همه مون میریم پیش خدا پیش عزیزانمون...❤️

و خداوند آنچه را که به ما گذشت، جبران خواهد کرد🌿❣️
خدا رحمتش کنه عزیزم با این فکر کن که هر چیزی انقضا داره هر اومدنی رفتن داره یکی با رفتنش خاطره خوب ب ...

ممنونم

💙

شما کاری برای بهتر شدن حالت نکردی ؟ کتابی مشاوره ای نمیدونم چیکار کنم دلم مامانم رو میخاد

چرا هم‌کتاب خوندم وهم مشاوره رفتم،افسردگیم بهتر شده اما مشکلی با این غم ندارم احساس می‌کنم این غم من روبهش وصل میکنه،فقط حدود هشت ماه حمله های اضطرابی داشتم که خیلی سخت بود و دام‌کیخواست اون برطرف شه که خیلی بهتر شد

چرا هم‌کتاب خوندم وهم مشاوره رفتم،افسردگیم بهتر شده اما مشکلی با این غم ندارم احساس می‌کنم این غم من ...

لطفا کتاب معرفی میکنی بهم خیلی نیاز دارم