2777
2789
عنوان

یه زن چقدر میتونه بدبخت باشه آخه

288 بازدید | 49 پست

چند روزه درد دارم امروز از صبح قفسه سینه ام به حدی درد داشت هرلحظه منتظر بودم قلبم وایسا 

حالا تو این وضعیت اول آشپزخونه رو به بدبختی برق انداختم بعد خونه رو جمع و جور کردم که اگه فوت کردم نیان بگن چقدر شلخته بود، بعدش رفتم بیمارستان

یعنی همه خانوما مثل منن یا فقط منم که حتی به فکر بعد از مردنمم هستم؟ الان نمیدونم بخندم یا گریه کنم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

حالا بیمارستان چی گفت؟؟؟؟؟زنده میمونی؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😄😄😄دقیقا من....قبل مسافرت به جوری خونه تکونی میکنم که برای عید نمیکنم..همسرم اوایل فکر میکرد خلم. روم نمیشد بهش بگم چرا،ولی دلیلش این بود که اگه تو راه تصادف کردم و مردم ،نرسیدم به خونه،بقیه که میان برای تسلیت خونه مون نگن بیچاره چه زن شلخته ای داشته،خوب شد مرد ،شوهرش نجات پیدا کرد😁😁

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

آره فعلا رفتنی نیستم

خوب پس از تمیزی خونت لذت ببر

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

به خودمون ظلم میکنیم حالا من شرایط عادی به خودم سختی نمیدم امروز فک میکردم دیگه کارم تمومه

من همش در حال تمیزکاری ام

خیلی حساسم

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️