2777
2789
عنوان

یه زن چقدر میتونه بدبخت باشه آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 49 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمیفهمم چرا انقدر علاقه دارید دهن خودتون و سرویس کنیداونایی که پشت سر خونه زندگی بقیه حرف میزنن خ ...

گفتم میمیرم میان میگن کثیف بود😂😂

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

سبب خیر شد تمیز کنم

منم هفته پیش رفتم آزمایش وقتی برگشتم افتادم بجون خونه برای پاییز تمیز بشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

به دل خوش و تن سالم

ممنون بهمچنین برای شما

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

آره فعلا رفتنی نیستم

خدا نکنه گلم ولی فکر کنم ویروسه مامان و خواهر منم همین طور شدن گفت چند نفر هم تو د مانگاه همین طور شده بودن

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خدا نکنه گلم ولی فکر کنم ویروسه مامان و خواهر منم همین طور شدن گفت چند نفر هم تو د مانگاه همین طور ش ...

ممنون عزیزم، من مشکل معده دارم قبلنم خونریزی کرده درداش شبیه قلب درده

😄😄😄😄اگه متخصص اعصاب و روان خوب پیدا کردی به منم خبر بده😄😄😄

اتفاقا دکتر بیمارستان بهم گفت برو یه متخصص مغز و اعصاب مشکلت عصبیه قلبت سالمه😂😂

🤣🤣🤣یاد خودم افتادم میخواستم قهر برم خونه مامانم اول پاشدم خونه رو تمیز کردم با عصبانیت !بعد رفتم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین