2777
2789
عنوان

بچگی شمام یه طعم دیگه داشت

44 بازدید | 2 پست

یادش بخیر هروقت میرفتیم سفر با چه ذوق و شوقی ساک و چمدون میبستیم، چقد مادرم دعوام میکرد که وسایل اصافه نیار

بابامم اونموقع  هررررچی میخواستم برام میخرید، مامانمم هی غر میزد نخر براششششششششش

برا وقتایی که میرفتیم سفر  دلم تنگ شده برا شبا تو جاده ،

اون مجتمع های تفریحاتی بین راهی یا پمپ بنزینا، میزدیم کنار ، استراحت میکردیم یکم ، بعدش صداش بوق کامیون و ماشین میومد

بعد من عادت دارم تو ماشین مدت طولانی باشیم خوابم میگیره  یه وقتایی انقد خوابم میومد که دیگه غذا نمیخوردم

هییییی خدا عجب روزگاری بود 

خیلیی میرفتیم مسافرت اونموقع ها ، و همشم با ماشین بود ولی واقعا هم کیف میداد 

اونموقع ها تنها درگیری فکریم این بود چیپس گوجه ای انتخاب کتم یا جعفری پیاز 

دلم برا جاده تنگ شده 

با اینکه عیدا میریم سفر ولی دیگه مزه اونموقع هارو نمیده 

اونموقع وقتی سفرمون تموم میشد و دیگه حرکت میکردیم سمت شهرمون بغضم می‌گرفت 

ولی الان وفتی میریم لحطه شماری میکنم برگردیم 

شاید فک کنید سنم زیاده ولی نه کلا ۲۲سالمه

حس میکنم هیچی مزه بچگیامو نمیده 

اونموقع هر پنج شنبه یا جمعه شبا میرفتیم با مامان بابام خرید و شهربازی،  بعدشم میرفتیم یا ساندویچ یا پیتزا یا کباب میخوردیم

چقد هم میچسبید🥲

چرا الان دیگه مزه اونموقع هارو نمیده

طبیعیه بنطرتون

پس من چے بگم بچگےهامون بوے بهشت میداد ۴۳سالمہ.. البتہ بااتوبوس وزیاد هم ميرفتیم، با مینے بوس بامادربزرگ وعمہ وعموهام وبچہ ها شون سفرهاے دستہ جمعے تابستونے چقدر خاطرات شیرین دارم از اون روزها.. الان توهر خونہ اے یڪےدوتا ماشین هست ولے سفرهاے خانواده تنهایے

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.