2777
2789
عنوان

با طلا های مجردی تون چیکار کردید

180 بازدید | 26 پست

البته من هنوز ازدواج نکردم

ولی خانوما شما وقتی ازدواج کردید (یا اگه ازدواج کنید یه روزی) با طلا هایی که الان دارید چیکار میکنید؟ میذارید خونه‌ی پدرتون(مثلا دست مادرتون) یا میارید خونه‌ی شوهرتون؟ اصلا به شوهرتون میگید که طلا داشتید؟ 

یکم سیاست به من یاد بدید حس میکنم خیلی بی تجربه ام در این مسائل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون مجردی دادمش 206 بعدشم بردمش خونه شوهر واسه زیر پامون هرچیم گیرم اومده باز بردم لازم بشه تو زندگیمون میفروشم که فروختم یکمش

زندگی با عشق میخوای صداقت تو زندگیت داشته باش که آرامش داشته باشی پنهون کاری تو زندگی مشترک درست نیس 

والا زرنگی که هنوز هیچی نشده به فکرشی  خدا به داد خانواده ی همسرت برسه 

به نظر من همشو بده خانوادت برات عوض کنن تو مراسم ها بهت بدن یا اگر میتونی بفروش ماشین بخر دستت باشه 

بردم خونه شوهر و  پنهان نکردم. تو زندگیم بارها طلا فروختم و برای خرید چیزای مختلف خرج کردم . چندین بار هم خریدم حتی برای بدهکاری شوهرم فروختم و الحمدلله قدردانی و باز برام گرفته. سیاست ام نمیدونم چیه

همون مجردی دادمش 206 بعدشم بردمش خونه شوهر واسه زیر پامون هرچیم گیرم اومده باز بردم لازم بشه تو زندگ ...

اخه بعضیا میگن خانمای با سیاست همه‌ی طلاهاشون و پولاشون رو نشون شوهرشون نمیدن میگن مثلا شوهرشون حریص میشه میگیره ازشون

البته باز به شوهر طرف بستگی داره

من دوتا النگو یه دستبند و گوشواره داشتم

النگو هامو کادو عقد دادن دستبندم و گوشواره ها رو میذارم خونه ی خودمون حالا یا باهاش قسمتی از پول جهیزیه مو تامین میکنن یا سیسمونیمو

اینم بگم شهریه دانشگاهمم بابام میده

عقدم