2777
2789
عنوان

با طلا های مجردی تون چیکار کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 26 پست
والا زرنگی که هنوز هیچی نشده به فکرشی خدا به داد خانواده ی همسرت برسه به نظر من همشو بده خانوادت بر ...

چرا خدا به داد خانواده‌ی همسر آینده ام برسه؟! وا😐 من که کار بدی نمیکنم. قرار نیست بدبخت ها رو تیغ بزنم که. نهایت بدی کارم ممکنه این باشه که نگم بهشون. تازه اونم اگه آدمی باشه که نشه بهش اعتماد کرد در زمینه های مالی

فقط بحث طلا اینا توی خونه پیش اومد. مامانم طلا نداشت از دوره مجردی، میخواستم بدونم اکثر خانما چیکار میکنن با طلاهای مجردیشون

خلاصه فکر نکنم همسر بدی در زمینه مسائل مالی باشم

اخه بعضیا میگن خانمای با سیاست همه‌ی طلاهاشون و پولاشون رو نشون شوهرشون نمیدن میگن مثلا شوهرشون حریص ...

اینا همش حرفه عزیزم اینکارا نکن از نظر من زندگی که پنهون کاری توش باشه به آرامش نمیرسه 

مطمئن باش باصداقت بری جلو شوهرتم با صداقت میاد جلو 

از نظر من زندگی اینجوری خیلی قشنگه و آرامش داره 

اگر از اول با هم صادق باشین و اعتماد داشته باشین زندگیتون خوب میشه نباشین مثل زندگی اون کسایی میشی که آرامش ندارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردم خونه شوهر و پنهان نکردم. تو زندگیم بارها طلا فروختم و برای خرید چیزای مختلف خرج کردم . چندین ب ...

حتما شوهرتون خیلی دوستون داره. دست به خرجه. 

آدم خوبیه؟ 

عزیزم فقط حواست باشه با یه آدم مطمئن ازدواج کنی

بله، چشم. البته هنوز جوونم😅

نگرانید که فقط با مسائل مالی جلو برم و انتخاب کنم؟ نه اینکارو‌ نمی کنم. حواسم هست. 

بله، چشم. البته هنوز جوونم😅نگرانید که فقط با مسائل مالی جلو برم و انتخاب کنم؟ نه اینکارو‌ نمی کنم. ...

نه اتفاقا خوبه که مسائل مالی برات مهمه فقط حواست باشه بقیه ی،چیزها هم مهمه 

اینا همش حرفه عزیزم اینکارا نکن از نظر من زندگی که پنهون کاری توش باشه به آرامش نمیرسه مطمئن باش باص ...

منم دوست دارم بگم و صادق باشم،‌ ولی یکم میترسم که رنگ عوض کنه و طلاهام رو بگیره. 

یه سرویس دخترانه داشتم با ۴ تا النگوی آینه ای نازک البته ک النگوهامو بعد عروسی عوض کردم سرویسمم دارم ...

چه خوب😍 طلا زیاد دارید. خوش به حالتون.

من بابام میخره طلا همش. ولی حالتی که بتونم بندازم نیست. حساسن چون حالت پس اندازی دارن. فقط یه گردنبند میندازم.

من ۲۱ سالمه فعلا مجردم و ۵۰ گرم طلا دارم ک اگه شوهر کردم همشو با خودم میبرم خونوادم جهزیه کامل هم میگیرن برام 

تا اخر عمرمم بعد از ازدواج با شوهرم صادق میمونم و پنهون گاری نمیکنم و اگر لازم باشه صد بار صلا میفروشم 

مامانم هم تو زندگیش با بابام همین کارو کرده و تا حالا مال منو تو نداشتن

البته خیلی خیلی مهمه ک شوهرت ادم باشه

حتما شوهرتون خیلی دوستون داره. دست به خرجه. آدم خوبیه؟

آدم خوبیه منم کل پول و حقوقم رو تو خونه خرج میکنم اونم درآمد پنهان از من نداره. کلا تو زندگی هرطور باشی شوهرت هم معمولا همونجور باهات رفتار میکنه. انشالله خدا آدم مناسب و خوب قسمتت کنه