2777
2789
عنوان

پرستیژ معلمی بیشتره یا مهندسی یا پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 29 پست
مهندسی آخه کار ندارم ک

این در صورتیه که طرف شاغل باشه 

اگه مقایسه شغل هارو انجام بدیم به این صورته

وگرنه مقایسه رشته های تحصیلی همشون باهم برابرن چون کارشناسی ان

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهندسی آخه کار ندارم ک

اگه مهندس کامپیوتر تو دانشگاه خوب قبول شی کار زیاد هست براش با درآمد خیلی بالا

یکی از فامیلی های دور ما مهندسی شریف آورده بود،یکی از استاداش معرفیش کرد رفت سر کار الان پولدارر

بازار کار داره اینجا این رشته؟ عمران رو میگم.و اینکه برای خانم خوبه؟ کارش چیه؟ میخوام بزنم توی انتخا ...

کارش سخته ما شرکت داشتیم کلا کارمون با شهرداری بود پروژه ای کار میکردن با کلی ارباب رجوع اگر خیلی کاری هستی برو عمران من بعد بارداریم شوهرم گفت نمیخوام بری الان پسرم ۱۲ سالشه به سرم زده دوباره برگردم

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مثلا چ کار میکنید؟ متوجه نشدم. کار با سیستم هس؟ چطوریه؟

آزمایشگاه خاک و بتون داشتیم آزمایش های مربوط به طرح های عمرانی از نظر مصالح درجه مقاومت و ... با ما بود مثلا یکی از کارهامون ساخت جاده برای یکی از شهرستانها بود مرتب تست خاک و ماسه و آسفالت و ... داشتیم برای شرکت ما فرقی نداشت مثلا منکه زن بودم باید میرفتم نظارت نمیگفتن چون زنی بنشین پشت سیستم

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم