خواهش میکنم ازتون نه سرزنش کنین نه قضاوت..من اشتباهمو پذیرفتم و میخوام یه طوری جبرانش کنم پس اگر راهنمایی نمیکنید لطفا نظر ندین
من حدود 7 ماهه خودم خونه گرفتم و برای کار با لپتاپم اینترنت گوشیمو شیر میکردم به لپتاپ..این همسایه های جدیدم ظاهرا همشوووون از وایفای استفاده میکنن و مودم دارن
چون وقتی صفحه وایفای لپتاپمو باز میکنم 14 15تا اکانت میاره بالا که همشون قفلن
خردادماه بود یه روز میخواستم به موبایلم وصل بشم دیدم یدونه اکانت اومده بالا ک رمز نداره
منم بهش وصل شدم دیدم جدی کار میکنه و پرسرعته
از اون به بعد به مدت 2ماه من هرروز و هرشب به این اکانت وصل بودم و کلاااااا بابت همه کارام از این مودم استفاده میکردم با اینکه نمیدونم حتی صاحبش کیه
تقریبا سه چهار هفته پیش یا بیشتر داشتم با یکی از دوستام تاساعت 3 4 صب تلفنی صحبت میکردم..داشتیم راجب موضوعات مختلف صحبت میکردیم که من گفتم اتاقم خیلی تاریکه میترسم
ایشونم یهو یه ماجرا تعریف کرد از راضی بودن یا نبودن اشخاص ک خیلی گناهه و ازش میترسه
اون شب من خواب دیدم تو یه بیابونه خیلییییی خشکم و دوتا مرد خیلیییی گنده و ژولیده با لباسای مشکی خیلی دورتر از من روبروی من ایستادن و دارن منو نگاه میکنن و من وقتی داشتم بهشون نزدیک میشدم یه سری حرفا راجب همین حلالوحرام داشتن میزدن که اصلاااا الان نمیدونم چی بود فقط میدونم کلیتش این بود
من وقتی نزدیک میشدم میگفتن نیا
اینم بگم من اعتقاد دارم به حلال و حرام یا راضی بودنو نبودن افراد اما دقت نمیکنم..میگذرم
از اون شب به بعد مدااااام دارم به این فکر میکنم این خواب ربطی به این کاری ک من داشتم میکردم داره و دیگه بهشون وصل نشدم
من گناهکارم درسته؟
الان انگار حدس میزنم کیه اما فقط در قالب حدسه..چطوری بهش بگم؟یا اگه مودم برای اینا نبود راهی هست بشه اون طرفو پیدا کرد؟
توروخدااا بگین چیکار کنم دارم سکته میکنم