2777
2789
عنوان

چطوری برم حلالیت بگیرم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 19 پست
ببین یه جوری شماره حساب این بنده خدا رو گیر بیار پول این حجم از نت رو که استفاده کردی بزن به کارتش ی ...

عزیزم من اصلا نمیدونم این شخص کیه و اصلا این مودم برای ساختمون ما نیست

کنار ساختمونمون یه ویلا هست حدس میزنم برای اون پسر جوون باشه

نمیدونم

تو در برابر چشمانم نیستی اما تمام انچه که میبینم تویی:>

عزیزم من اصلا نمیدونم این شخص کیه و اصلا این مودم برای ساختمون ما نیستکنار ساختمونمون یه ویلا هست حد ...

ای بابا فکر کردم تو ساختمون شما بوده عزیزم .‌‌‌..

اگر نتونستی پیداش کنی نهایتا پولش رو بده به کار خیر از طرف ایشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برای ساختمون نیست این مودم

یه بار پسر جاریم اومد خونمون و قفل مودم همسایه ها رو باز کرده و از اینترنتش استفاده کرده بود و به پسر منم رمزشو داده بود.من بعد یکی دوهفته فهمیدم و رفتم به همسایه گفتم بچه ها شیطنت کردن واز اینترنتتون استفاده کردن.رمزتونو عوض کنید.عذرخواهی کردم و مسئله تموم شد.

اینقدر برای خودت غول نساز .برو با یه بهونه ای بگو تمومش کن

تو این دوره زمونه راضی هستی یکی از پولت برداره بجات صدقه بده؟ باید بگه اشتباهی وصل شدم تازه فهمیدم م ...

یه زمانی نگفتن بهتر از گفتنه اونی که تو میگی اصلا فرق داره متوجه نیستی 

خدایا پناهم باش
تو این دوره زمونه راضی هستی یکی از پولت برداره بجات صدقه بده؟ باید بگه اشتباهی وصل شدم تازه فهمیدم م ...

بعدشم امکان داره اون نفر بره به همسایه ها بگه ووووو 

ادم باید با عقل جلو بره وقتی پشیمونه تکرار نمیکنه 

خدایا پناهم باش