2777
2789

بچه اش پسر بود هی شیطنت میکرد باهاش حرفم که میزد گریه میشد دو دیقه با گوشی بازی میکرد میگفت از این بازی خوشم نمیاد دعوا میکردن یهو مادره وسط مطب چندین بار زد تو گوش بچه اش بعد یه پیرزنه بهش پرید بچه رو برد بیرون زدتش😬 من خودم مادرم تو شرایط اون بنده خدا نیستم میدونم گاهی وقتا همه چی فشار میشه عین سوزن میره تو کل وجودت ولی تنبیه بدنی بچه ها هیچ توجیهی نداره اونا به تک تک نگاه ها و رفتاراتون توجه میکنن اگه شرایط مالی و روانی و نمیدونم هزارتا چیز دیگه رو ندارید تروخدا یه طفل معصوم رو نیارید تو این دنیا عذابش بدید 

من تو اون مطب با اون جمعیت و فضا کلافه میشدم چه برسه به اون 

از وقتی برگشتیم خیلی ناراحتم کاش میشد واسه بارداری هم به اندازه به سرپرستی گرفتن بچه محکم کاری میکردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابت اون مادر تاسف میخورم ولی در عین حال خیلی خوشحال شدم بابت طرز فکرتون اگر مادر هستید خدا حفظتون ک ...

عزیزدلم..تاپیک هاتو دیدم❤️❤️❤️❤️ امیدوارم زودتر بتونی بری از اینجا ما که عمرمون همینجا گذشت 

اصلا ناامید نشو حتی برای بدترین شرایط مالی و درسی هم شانس بورسیه و مهاجرت هست 

عزیزدلم..تاپیک هاتو دیدم❤️❤️❤️❤️ امیدوارم زودتر بتونی بری از اینجا ما که عمرمون همینجا گذشت اصلا ناا ...

قربونت بشم عزیزممم🥺🫂

برای ایتالیا و فرانسه اپلای کردم خدا بخواد سال بعد رفتم 🤧

امیدوارم ایندتون از روشنی ماه و خورشید روشن تر باشه الهی هر چی از سعادت و خوشی هست خدا براتون فراهم کنه شخصیتتون نشون میده چقدر شایسته اش هستین 💗💗💗

بهترین ها رو براتون آرزو میکنم 

قربونت بشم عزیزممم🥺🫂برای ایتالیا و فرانسه اپلای کردم خدا بخواد سال بعد رفتم 🤧امیدوارم ایندتون از ...

کار درستی میکنی هرکجا بشه مقصد اول زیاد اهمیتی نداره ایشالا همتون دونه به دونه بتونید برید هرچیزی رو اینجا نتونستین تجربه کنین اونجا ببینین و تجربه کنین خیلی از خودت مراقبت کن.