2777
2789

بخدا دیگه نمدونم چیکار کنم توروخدا بخونین ممکنه طولانی شه نمدونم الان با کی حرف بزنم ۱۶ سالمه تورو جون هرکس دوست دارین بگین چیکار کنم

بابا خیلی بد اخلاقه خیلی واقعا خیلی نزدیک عروسی داداشمه بابام هزار تومن واسه عروسی کمکش نکردن اما ناراحتن که عروسی میگیره یا فیلمبردار گرفته با رفته از یه شهر دیگه لباس عروس گرفته میگن نباید اینقدر پول می‌داد بابا خیلی خسیسن ماشهرمون خیلی کوچیکه هیچ بازار خوبی نیست واسه همین میریم شهر اطراف برای خرید دو روزه ما اومدیم شهر دیگه واسه خرید بابام کلا ۲ تومن خرج کردن تمام خریدای من و مامانم( از لباس مجلسی و شال و کفش و مانتو همچین) بابام حتی یه تعارف نزدن که پول فلان چیزو من بدم حدود ۲۰ ملیون شد پول کادو عروسی داداشمم قراره مامانم ۴۰ تومن بدن بابام چیزی نمی‌دن( مامانم شاغلن و وام گرفتن ، وامو بابام گرفته اما سر اونم خیلی غر و منت و اینا شنیدیم از بابام) امشب تو پاساژ بابام گفتن ازون ۱۰۰ تومن وام ۴ تومن من خرج کردم واسه گرفتنش پولشو برام واریز کن بعد من و مامانم به شوخی و اینا رد کردیمش بعد بابام رفتن شلوار بخرن ( یک ملیون شد) پولشو با کارت مامانم حساب کردن منم عصبی شدم گفتم دو روزه به تعارف نکردین حالا گیر اون ۴ تومنین اینهمه مامان واسه من خرج میکنن شما چی پس( حداقل ۸۰ درصد خرج منو مامانم میدن) بابام ناراحت شدن شروع کردن به غر زدن و دعوا حتی تو پاساژ نزدیک بود کتک بخورم و تا رسیدیم هتل همه جوره به من و مامانم فهش دادن الآنم رفتن گوشه حیاط نشستن به نظرتون اشتباه کردم؟ حس میکنم دلشون شکست ولی اخلاق و رفتار بابام خیلی عجیب بده تا نبینی درک نمیکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حق با توئه اما بنظرت کار درستی کردی دخالت کردی؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

واااا

دقیقا چرا بردینش همراه خودتون وقتی که ن پول خرجی میده و نه اخلاق داره

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

حل مشکلات از دست تو خارجه بزرگ خانواده پدرته تو با این سن و شرایط فقط میتونی دعا کنی

بابام خیلی گیره محدودم می‌کنه خیلی تعصبات عجیب داره مامانم بنده خدا داره آب میشه هیچ کاریم نمیتونم بکنم

ببین عزیزم اکثر باباها این شکلین واقعا اکثرشون بنظرم جنگ اعصاب راه نندازید وقتی مامانت داره تحمل میکنه دیگه شما چرا دعوا راه میندازی

باز جای شکرش باقیه که مادرت شاغله به این فک کن که شاغل نبود واقعا الان باید از کجا هزینه میکردید

بابام خیلی گیره محدودم می‌کنه خیلی تعصبات عجیب داره مامانم بنده خدا داره آب میشه هیچ کاریم نمیتونم ب ...

ریشه مشکل رو پیدا کنید علت بد اخلاقی هاش تا بشه حلشون کرد

بعدم خواهر عزیزم تو بشین فقط با تمام قدرت درس بخون تا خدا بخواد رشته خوب و اینده داری قبول بشی و بری سمت آرزوهات که درگیر پول گرفتن از پدرت نباشی

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
واااادقیقا چرا بردینش همراه خودتون وقتی که ن پول خرجی میده و نه اخلاق داره

اجازه نمی‌دن تنها بریم تو تک تک مغازه ها همراهمون اومدن حتی نزاشتن بریم یه منطقه دیگه مجبورمون کردن از همون جا هرچی هست بخرین

بابام خیلی گیره محدودم می‌کنه خیلی تعصبات عجیب داره مامانم بنده خدا داره آب میشه هیچ کاریم نمیتونم ب ...

حرمت پدر و مادر جفتشون بگیر و با سیاست بابات متوجه کن

پدرشوهرم اینحور بود خواهرشوهرم قشنگ تا موقع عروسی ازش درست حسابی کشوند اونوقت شوهر منو لخت پتی فرستادن

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

جدیدا نمی‌دونم چرا مردان دیگه غرور مردونه و عزت نفس ندارن .

ما هم که بیرون میریم شوهرم انتظار داره من کارت بکشم .اصلا بهش بر نمی خوره مثل مردای قدیم که می گفتن تا مرد هست چرا زن حساب کنه .اصلا قدیما به مردا بر می خورد جیره خوره زنان باشن