2777
2789
عنوان

این پولو بدم خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 78 پست
واینکه من نگفتم گناه هست گفتم همسرش اطلاع داشته باشه بهتره و نیازی به توضیح ریز مطلب نیست اینکه چه ...

ما مرجع تقلید داریم هم شما مذهبی هم من

لنده حرفم اینه چیزی نگیم‌که کلا مراجع نگفتن شاید شما از یه منظره دیگه بگی من قبول دارم اون بخش حرف شما رو که قرض بدن بخاطر حفظ کرامت انسانی

اما من تا جایی که نگاه کردم زن محدودیت در اموال شخصی خودش نداره وقتی ما اشتباه تو امکان عمومی بگیم همچین حرفی رو که نه زن باید برای اموال شخصی خودش اجازه از همسر بگیره نتیجه اش بد بینی کسایی میشه که تحقیق در این مورد نکردن و اطلاعی ندارن و دین زده میشن خیلی باید تو بیان احکام محتاط بود...

بعد مرجع تقلید هرکس فرق داره.

بشخصه سوال این مدلی دارم زنگ میزنم دفتر مرجع تقلید اونام با چه وسواس و احتیاط جواب میدن..

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
ما مرجع تقلید داریم هم شما مذهبی هم منلنده حرفم اینه چیزی نگیم‌که کلا مراجع نگفتن شاید شما از یه منظ ...

عزیزم این اختلاف بین مراجع تقلید وجود دارد من شرط احتیاط رو گفتم و اینکه مقام زن ارزش زیادی داره و برای اقایون هم قوانینی هست اونجوری نیست که خدا بخواد زور گویی کنه و... والبته من مذهبی نیستم اما دلیل نمیشه یسری قوانین رو ندونم  من دلایل شرط احتیاط روهم براتون گذاشتم 

icy_floer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این اختلاف بین مراجع تقلید وجود دارد من شرط احتیاط رو گفتم و اینکه مقام زن ارزش زیادی داره و ب ...

هم من هم شما که اینا رو میدونیم مذهبی شناخته میشیم 

حالا بگید مذهبی نیستم که نمیشه نباشی از دید شرعی نمبگی عزیزم

پس مذهبی بودن بد نیست که ازش اِبا داشته باشیم 

کسی که مقید هست میگن مذهبی

مقید نباشید روایت نمیزارید 

عزیزم این اختلاف بین مراجع تقلید وجود دارد من شرط احتیاط رو گفتم و اینکه مقام زن ارزش زیادی داره و ب ...

من خواستم به شما بگم راجعبه یه موضوع اگر صحبت میکنید در مورد شرع خیلی با مراقبت پیش برید ..

الان که گذشت ان شاالله دفع های بعد