2777
2789

سلام، ببخشید دختر خاله من با وزن 120کیلو باردار شده 

لطفا قبل از فکر کردن قضاوت نکنید 

بیچاره کلیم رژیم گرفته و کاهش وزنم داشته 

منتها دیگه زورش نرسیده به بعضیا و باردار شده خیلیم ناراحته

میترسه وزنش خیلی بیشتر بشه مشکلات خیلی بدی براش به وجود بیاد

اخه بهش گفتن سر هر بارداری 30کیلو اضافه میکنی حتا رعایت کنی، قند میگیری،و نمیتونی زایمان کنی،یه زایمان دردناک خواهی داشت،اونم فقط سزارین و کلی مریضی دیگه لطفا خواهرانه و دلسوزانه راهنمایی کنید❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چ راهنمایی باید بسوزه بسازه 

من با 80 باردارشدم 

قندم بالا بود چون وزنم بالا بود 

فشارم بالا بود چون وزنم بالا بود 

وقتی هم رسیدم به 90 دکتر امپول داد تا 10 زوز بعد زایمان میزدم روزی یکی دوتا امپول فکر کن دیگه چقدر زیاد بوده و اذیت بودم

سزارینم بلند شدنم سخت یود خیلی چون چاق بودم 

مرسی عزیزم، یعنی چند ماهتونه؟ شما چند کیلو بودین؟ ویار شدید دارین؟ یان

من اول ۸۸کیلوبودم الان تو ۹ماه هستم آخرای شهریور هم زمان زایمانمه دکتر خودش اونو راهنمایی میکنه برای قندهم باید چکاب اولیه رو بده اگه بالای ۱۰۰باشه ارجاع میدن به متخصص داخلی اون براش دارو یا انسولین میده وزنشم اگه خیلی!بره بالا ارجاع میده به متخصص تغذیه اون براش نسخه میده نترسین

عزیزم درخواست دوستی دادی کارم داشتی؟

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اره عزیزم همین راجب بارداری بود

چیزایی که گفتی همه ممکنه پیش بیاد من با ۸۹ کیلو باردار شدم همون اولش هم متوجه دیابت بارداری شدم همش رژیم بودم تا وقتی بچه به دنیا اومد ۱۰۰کیلو بودم

ماه اخر اب دور بچه زیاد شد که احتمالا مال دیابت بود جا که نبود نافم هم پاره شد سزارین هم شدم نه به خاطر قند و این چیزا 

چون دهانه رحمم باز نشد برا طبیعی

حالا از اونور زن دایی شوهرم با ۱۳۰کیلو وزن بچه دار شد هیچ کدوم این مشکلات هم خدارو شکر نداشت اون بچش از بچه من کوچیکتره ولی الان دوباره بارداره و وزنش هم همون ۱۳۰ هست تو باردادی هم بیشتر میشه

تا حدی هست که میگه نمیتونم بشینم تو ماشین

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
گلم یعنی پاره شده نافتون بخاطر چاقی بوده

نه به خاطر اینکه اب دور بچه زیاد شده بود جاش نبود