2777
2789
عنوان

پارتنرم با بوکس کنار نمیاد🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوکس و ناخنات چه ربطی بهش داره؟ چقدر زورگوئه بگو برو با یکی که باب میلته من چرا بخاطر تو کارای مورد علاقم رو بذارم کنار

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بوکس و ناخنات چه ربطی بهش داره؟ چقدر زورگوئه بگو برو با یکی که باب میلته من چرا بخاطر تو کارای مورد ...

ضربات ک میزنیم ناخن بلند باشه میشکنه برمیگرده نمیتونیم ناخن بکاریم

ضربات ک میزنیم ناخن بلند باشه میشکنه برمیگرده نمیتونیم ناخن بکاریم

عزیزم به هیچکس توضیح بدهکار نیستی 

زندگی خودت هست و علایقت، به هر دلیلی کاری رو انجام میدی یا نمیدی هر کی بهت گیرداد که فلان کن فلان نکن رو بذار کنار

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

میگه چهرت از بین میرهورزش همه چیز منه اون مدت هم ک نرفتم دیوونه شدم

آدم هم دیگه نیستید.اگه بلد بود بهت احترام بذاره این مشکلات پیش نمیومد

نمیشه

همه فکر میکنن با بوکس چهره پسرونه میشه

ولی نمیشع

شکل من باش"هرشب بمیر فرداش بیدارشو از سر بگیر

چهرت از بین میره چه صیغه ایه

به خدا من هرچی دختر بوکسور دیدم قبل و بعدشون رو خدایی بعد بوکس خیلی خوشگلتر شده بودن،ترسیده یه وقت نزنیش داره بهانه میاره