2777
2789

بچم وزنش کمه دکترم بردم چیزیش نیس ولی خب خوب غذا نمیخوره الان تو ده ماهه ولی همش ۷ ونیم کیلوئه نگین خوبه چون خوب نیس زیر نموداره شیر خودمو میدادم خوب بود شیرم قطع شد بچمم دلدرد میشد اولش ببلاک کامفورت دادم بعد ی مدت وزنش ثابت شد الانم نان میدم چن ماهه ولی خیلی کم وزن اوره مثلا تو ماه ۳۰۰ گرم علاقش به شیر بیشتر از غذاست تروخدا بگین داشتین همچین موردی چی دادین ک خوب شد بنظرتون شیرشو عوض کنم دوسه بار بردم دکتر گفته سالمه و شوهرم دیگه نمیبره میگه رو بچه سالم حرف میذاری تروخدا بگین بنظرتون شیر خشکشو چی بدم خوبه نان اصلا وزن نمیده

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامان عزیز 🌷 

🔎 نکات  مهم در مورد وزن‌گیری نوزاد ۱۰ ماهه:

• در ۱۰ ماهگی معمولاً وزن بچه‌ها باید حدود ۲ تا ۲.۵ برابر وزن تولد باشه.
  • اگر پسرت ۷.۵ کیلوئه، یعنی واقعاً کمی پایین‌تر از صدک متوسط هست و باید دقیق‌تر بررسی بشه.
  • شیرخشک "نان" یکی از شیرهای رایجه، ولی بعضی بچه‌ها به ترکیبش خوب جواب نمی‌دن. تغییر شیرخشک باید با نظر پزشک انجام بشه، چون هر بچه‌ای ممکنه به فرمول خاصی بهتر پاسخ بده.
  1. بررسی پزشکی کامل
    اول مطمئن بشید علت‌هایی مثل رفلاکس، آلرژی پروتئین گاوی، عفونت ادراری، مشکلات گوارش یا تیروئید وجود نداره. گاهی بچه سالم به‌نظر میاد ولی یک علت پنهان داره.
  2. شیرخشک
    • گاهی تغییر به شیرهای های‌کالری یا مخصوص وزن‌گیری (مثل آپتامیل پروسک، ببلاک اچ‌آر، یا بیومیل پلاس) مؤثرتره.
    • اما تغییر شیر رو حتماً باید با نظر پزشک انجام بدی.
  3. غذاهای کمکی پرکالری
    • به پوره‌ها روغن زیتون، کره، آووکادو اضافه کن.
    • به سوپش زرده تخم‌مرغ کامل، حبوبات پوره‌شده، گوشت یا مرغ نرم‌شده بده.
    • ماست پرچرب و پنیر کم‌نمک هم کمک می‌کنه.
  4. وعده‌های بیشتر، حجم کمتر
    بعضی بچه‌ها حجم زیاد نمی‌خورن ولی اگه در طول روز ۶–۷ وعده کوچک بخورن، وزن بهتر می‌گیره.

الان که چند ماه وزن بچه تقریباً ثابت مونده، بهتره یک فوق‌تخصص غدد کودکان یا گوارش اطفال ببینه تا مطمئن بشید مشکل پنهانی نیست. بعدش می‌تونید با مشورت خودش شیرخشک مناسب‌تری انتخاب کنید.

لطفا به کانال یوتیوب من  doctorkoodakshoma  بپیوندید تا  مطالب روزانه علمی پزشکی کودکان را در کنار هم بررسی کنیم ...سپاسگزارم ★

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1