2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چه مارکی انجام دادین؟ رضایت داشتین؟

والا واسه من سوئیسی پارسال انجام داد دو میلیون هم گرونتر بود از کره ای ولی دستیار دکتر بعدا گف دکتر خودش برا مادر خودش کره ای کار کرده دیگ چرا ب من گف سوئیسی بهتره الکی یا ن نمیدونم مارکش هم نمیدونم

چرا عزیزم مگه برای شما مشکلی ایجاد کرد؟

عزیزم وقتی ایمپلنت میکنی دندون رو می تراشن و هر سری که باید بری ک اینارو ترمیم کنن دوباره یه لایه از دندونت تراشیده میشه و دندون نازک میشه از بین میره بخاطر یه زردی همچین اشتباهی نکن :)

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

والا واسه من سوئیسی پارسال انجام داد دو میلیون هم گرونتر بود از کره ای ولی دستیار دکتر بعدا گف دکتر ...

چه جالب امسال اختلاف  سوئیسی و کره ای ۱۰ میلیونه

دکتر من گفت حتی ایرانی هم بد نیست ولی برای استخوان فکت بهتره کره ای یا آلمانی کارکنی

عزیزم درد داشت ؟ چندماه طول کشید؟

ببخشید خیلی سوال شد مارک ایمپلنتتو یادته؟

ای روی دلآرامت مجموعه ی زیبایی ...

عزیزم وقتی ایمپلنت میکنی دندون رو می تراشن و هر سری که باید بری ک اینارو ترمیم کنن دوباره یه لایه از ...

نه عزیزم این که شما میگی کامپیوزیته ایمپلنت کلا فرق داره دندان رو میکشن و جاش پیچ میزارن تو فک 

ای روی دلآرامت مجموعه ی زیبایی ...

چه جالب امسال اختلاف سوئیسی و کره ای ۱۰ میلیونهدکتر من گفت حتی ایرانی هم بد نیست ولی برای استخوان ف ...

ن گلم گفتم مارکشو نمیدونم اصلا نشونم نداد منم نپرسیدم

خب بپرس ازش اگ کره ای خوبه همونو بذار

چون دستیاره یواشکی ب من گف دکتر واسه همه فامیلای خودش کره ای میذاره

بعد من گفتم پس واسه چی بمن گف سویسی بهتره 

دیگ دیر شده بود واسه من کار گذاشته بود نمیشد بگم کره ای میخام