2777
2789

پشیمان نشدین با این اوضاع که چرا نرفتین اگه ماشه فعال بشه دیگه ویزا نمی‌دن هیچ کشوری 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطشو نداشتم و اگه داشتمم نمیرفتم 

ماشه به ویزا چی کار داره؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یعنی تحصیلی هم کسی نمیتونه بره؟

نمی‌دونم کلا میگن ارتباط مون با دنیا قطع میشه

سفارتخانه ها تعطیل میشن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

ما قرار بود بریم استرالیا حتی چند وقتی هم رفتیم ولی به حاطر شغل بابام برگشتیم ایران من خودم میگم ایران خیلی قشنگه و زندگی توش جریان داره و زیباست تا اونجا ها که یه مشت ادم رباتی هستن

ولی چنگ که شد دوباره به این فکر افتادیم که بریم 

خداروشکر ویزای کانادا داریم داریم از همون اقدام میکنیم ورک پرمیت بگیریم (الان مولتیه)

ولی اگه جنگ نباشه من ایرانو خیلی دوست دارم فضاش ارزونیش. خوش اب و هوا و همه چی ولی اولویت سلامتیه