2777
2789
عنوان

خیلی بدم میاد از دختر خالم😐

154 بازدید | 11 پست

بچها من اصلا نمیخوام در موردش بد بگمو نمیدونم حسودی کنم ولی کارایی که باهام میکنه و میگم پس الکی نگید حسودی فلانی بیساری اگه خوشت نمیاد لطفا برو تاپیک بعدی💋

دختر خالم اومده بود تهران خونه ی ما تقریبا یه سال پیش تو پارک بودیم من داشتم با تلفن صحبت میکردم قدم میزدم بعد یه پسره بود هی چشمک میزد تیکه مینداخت افتاده بود دنبالم منم داد زدم فوشش دادم بعد پنج دیقه به دختر خالم یه چشمک زد فقط بعد اینم از خدا خواسته انگار تو دنیا فقط پسر اینه رفت بهش شماره داد😐پسره همون دفعه اول از این عکس بد خواست اینم داد پیاماشونو به من نشون میداد خیانت کرد بعد دو روز بعد از عشق قبلیش میگفت از بدنش تعریف میکرد بعد الکلی بود و صبح تا شب سیگار میکشید بعد این اومد مخ پسر خالمو زد و رفتن شمال به پسرخالم الکل داد و تصادف کردن بلخره ماشین له شد و کلا خالم اینا ازش بدشون اومد بعد خیلیییییی هم هیزه خیلی زیاد 

بعد خیلی ببخشیدا منظورم ندارم به دختر خالم یه چمدون لباس داد بعد یعنی خرید داد بهش بعد کلی پزشو میده که ارههههه دوس پسر من اینجوریه اونجوریه خاک تو سرت قشنگ میگه ها درحالی همشون دست دومن خودش گفته پسره هم گفته دست دوم هستن فقط یه طلا خریده بود ۷ تومن که اونم قبضشو اینارو دست خودشه گفته پس اندازمه نگهش دار ازت میگیرم بعد این دختر خالم هی میاد منو فوش میده میگه ببین دوس پسرو چه خوبه چه فلانه خاک تو سرت کنن بعد پسره خالمو به اسم صدا میزنه بعد میگه که اره من مانیا(خالم)رو خیلی دوست دارم یه بار باهاش میرم کافه برگشتی هم یه حالی میکنیم یعنی چی الان😐😐😐

ببخشید طولانی شد حرصی شده بودم

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شما چه ربطی داره؟مگه به تو بدی کردن؟سعی کن تو چیزایی که مربوط نیست بهت دخالت نکنی

اره به من ربط داره میاد به من میگه بعد فوشم میده پسره هم فوشم میده تو اول بخون کامل بعد دخالت کن عشقم

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

الان منظورش چیه اصلا

نمیدونم دخنر خاله من یه پیتزا دوس پسرش بهش داده بود هی میزد تو سر من خاک تو سرش من قطع ارتباطم خدارو هزار مرتبه شکر

مامان من گم شدم...میترسم..بیا ممو پیدا کن تورو خدا!

اره به من ربط داره میاد به من میگه بعد فوشم میده پسره هم فوشم میده تو اول بخون کامل بعد دخالت کن عشق ...

اولا من عشق شما نیستم بعدشم شما فشاری شدین از حسادت اون بیچاره چیکار کرده زندگی خودشه هرکاری کرده

با همچین ادمی میگردی؟ من بودم بهش سلامم نمیدادم🙄سعی کن ازش دور بشی.

چیکارش کنم الانم اینجاسسسس میخوام برم خونمون😭

اولا من عشق شما نیستم بعدشم شما فشاری شدین از حسادت اون بیچاره چیکار کرده زندگی خودشه هرکاری کرده

منم از رو علاقه نگفتم عشقم

من حسادت نمیکنم به هیچکسی چی میگی تو میگم من نشستم سر جای خودم بعد میاد به من میگه هرزه میگه خاک تو سرت ببین دوست پسرم چیکارا میکنه فوشم میدن هردوشون