2777
2789

تاریخ عقد رو مشخص‌کردیم نوبت میکاپ گرفتم همه چیز اوکی کردم برا۱۵روز دیگه تقریبا که روز خوش یمنی بود 

الان مادرشوهرم تماس گرفته میگه من باید برم چک کنم ببینم این روز مناسب عقد هست یا نه گفتم ما خودمون چک کردیم مامانم چک کرد بزرگترامون چک کردن 

ما نوبت محضر گرفتیم گفتش نه بزار حالا خودمم چک کنم

منم گفتم میکاپ کاری ک مدنظرمه به زور این روز رزرو کرده برام توروخدا تغییرش ندین گرفتارم نکنید برنامه هام بهم میریزه

بد گفتم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه از قبل هماهنگی نکردید؟؟

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نه با خنده و مظلومانه گفتم چون روزای دیگه هم محضر پر بود معمولا هم سالن زیبایی خوب همین تاریخو با ال ...

چه جوابی داد

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
مگه از قبل هماهنگی نکردید؟؟

ما با نامزدم هماهنگ کردیم گفتش با مامانم حرف میزنم خبر میدم بعدم گفتن باشه اوکیه (خودشون گفتن تاریخ تعیین کنید به ما خبر بدین حالا که عجله دارین )