2777
2789
عنوان

شوهراتون تو خونه کمک میکنن

711 بازدید | 71 پست

کاری بهش بگین انجام میدن 

شوهر من که دست به سیاه سفید نمیزنه حتی کارای مردونه مثلا جابه جایی لوازم سنگین نمیدونم اینا رو ننه باباهاشون تو خونه چی یادشون دادن به خدا قبلا دخترا اینجوری بودن الان مردا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۳ روزه سرما خوردم و پریودم ی لیوانم برنداشتم خودش همه کارا رو انجام میده غذا هم درست میکنه 

پرروش کردی

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎

یخچالم یک ماهه تو آفتاب وسط حیاط مونده رنگاش همه آفتاب سوخته می.م بیا کمک کن بیاریمش تو خونه همش امروز فردا .یک ماهه میگم یه چوب پرده است بزن به دیوار که پرده نصب کنم انگار نه انگار بعدم ک خودم انجام میدم میاد شاخاش درمیاد که این انقد سنگین بود چجور جابه جا کردی .دوقورت نیمه اش باقیه ک نکنه کسی اومده کمکت من نبودم ....

بله شوهر من انجام میده من ب پسرامم یاد دادم پسر من در بود و نبود منم گاهی آشپزی میکنن جارو میکشن همه ...

دم تربیتت گرم❤️

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎

شستن تراس و تمیز کردن راه پله کار خودشه من دست نمیزنم 

اوایل هیچکاری نمیکرد لجم گرفت اونقدر تراسو راه پله تمیز نکردم که گوه گرفته بود الان خودش عادت کرده هر وقت خونه باشه میره تمیز می‌کنه نکنه هم دست نمیزنم 

ولی مریض باشم مثلا بگم پاشو ظرف بشور یا جاروبرقی بکش میکشه بقیه روزا نه 

انجام نده دعوا میشه مجبوره البته چون من دیسک کمر دارم بعد جارو زدن وایسادن سر سینک و بلند کردن سنگینه باعث کمر دردم میشه بعد هر جلسه اوزون درمانی میرم ۵ تا ۶ میلیون میشه تا خوب شم دیگه همسرم همه این کارارو کمک میکنه منم یهو جوش میارم نمیتونم انجام بدم سر اون خالی میکنم دیگه تایم عصر یه ساعت میخوابه میاد کمک من

در گنگ ترین حالت زندگیمم

نه اصلا🥲

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
۳ روزه سرما خوردم و پریودم ی لیوانم برنداشتم خودش همه کارا رو انجام میده غذا هم درست میکنه پرروش کرد ...

بخدا قبل ازدواجم باهاش یه بار اومد در مغازه ام دید سرم شلوغه ظرف شست تا لباسای بچه هامو گذاشته بودم کنار ببرم خونه بشورم شست الان ک ازدواج کردیم دست ب هیچی نمیزنه همش میگم تو قبل ازدواج کاری میتاستم ازت انجام میدادی میگی اون موقع میخاستم دلتو به دست بیارم 😐

باید از اول عادتش می دادی

من اوایل که شغلش سبک تر و راحت تر بود خیلی کمک می‌گرفتم. بچه هام کوچک بودن پوشک عوض میکرد گاهی. توالت حمام می‌شست. جارو برقی میکشید. ظرف میشست. گردگیری میکرد. البته بیشتر زمانی که قرار بود مهمون بیاد ازین کمک ها میکرد.

الان شغلش سخت شده. کمتر وقت می‌کنه . وقتی میاد خونه خیلی خسته هست. فقط تو ظرف شستن هر از گاهی کمک می‌کنه یا جارو می‌کشه گاهی