2777
2789

دلشو ندارم 

دوسش دارم

من خیلی درکش کردم اونم منو ، هوامو داشت

الان دانشجوع حقوقش کمه ، دوماه دیگه حقوقش خوب میشه مثلا ۲۸اینا

گفت نمیتونم برات حلقه طلا نقد بخرم ، قسطی پیدا میکنم توام انتخاب کن فقط یک چیزی ، بعد برات جوری ک‌دوست داری میخرم 

منم گفتم باشه ، چندجا رفت قسطی داشت من خوشم نیومد به چشمم نیومد ، دوباره رفت شهر دیگه که درس میخونه کلی عکس فرستاد من خوشم نیومد ولی آخرش انتخاب کردم رفت که بخره از شانس بسته بود 

خلاصه همینجوری پیش رفت 

تا امروز که رفت بخره گفت انتخاب کن منم یکی انتخاب کردم فقط از سر اینکه یک چی انتخاب کرده باشم چون از هیچ کدوم خوشم نیومد ولی میترسیدم بگم ، خودش دید خوشم نمیاد انگار 

آخرشم همون گرفت ، بعد زنگ زد دید من گریه کردم گفت چیشده جای اینکه ذوق داشته باشی گریه می‌کنی

هیچ وقت منو درک نکردی و ......

بعد منم عصبی شدم گفتم وظیفته که عکس میدی چون هر عروسی خودش حلقشو انتخاب می‌کنه اونم ناراحت شد گفت دستت درد نکنه همین بود جوابم و قطع کردیم

بعد دوباره زنگ زد حرف زدیم گفت نه حرف زدن بلدی نه برخورد کردن 

من مردم با این حرفش ، گفتم برو با یکی که بلده اینارو با من حیف میشی

اونم بدتر داغون شد که چطور انقد زود حرف جدا شدن میزنی

اونم حالش بد میشه تو مترو میوفته 

بعدش باز اومد دانشگاه زنگ زد من داغون بودم بحث کردیم باهم دیگه حسابی اونم گفت من انقد تورو با بدبختی بدست آوردم ولی میخواستم پیشم باشی درکم کنی شرایطم و ولی اگه نمیتونی راحته برام کنار گذاشتن 

گفت وقتی تو راحت حرف رفتن میزنی برای منم راحت میشه

من دق کردم دیگه

انقد گریه کردم که چشام بزور بازه

چیکار کنم 

من مقصرم؟؟

بله شما مقصری

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مقصری

چون شما از همون اول وضعیت این آقا رو میدونستی،همینجور قبولش کردی حالا داری بهونه میگیری 

میدونم بلاخره عروس میشی رویاهایی داری ولی باید شرایط طرفتم بسنجی بعد درخواست کنی

دیگه وقتی حلقه رو انتخاب کردی گریه کردنت چی بود

یا رومی روم یا زنگی زنگ،یا قبول کن وضعیتو یا بهم بزن باهاش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

میدونی دلیلش چیه؟

رفتم تاپیکای قبلتودیدم

خواهشا نیااینجادرباره زندگی و رابطت سوال کن

چون میزنن میترکونن رابطتو

هی بهت گفتن چراباکسی که نمیتونه یه حلقه برات بخره ادامه میدی و ...

عزیزمن باورکن حلقه و هیچی ارزش نداره

خوب طرفت دوماه دیگه میره سرکار

🌿 🌱🪻

آره حتما اینکار و بکن ..به ماه نکشیده می‌ره زن میگیره .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

وقتی انقد دوسش داری و میدونی بیشتر ازین از دستش برنمیاد طبیعتا باید توقع مالیتو بیاری پایین و ناراحت نشی. اگه واقعا در حد توانش واست کم نمیذاره با این حرفا دلشو نشکن. خودتم میگی اوضاع مالیش کم کم بهتر میشه. سر یه حلقه اینهمه واویلا راه انداختی😐

چی بگم والا😐

ناموسا همه چی تموم شد؟😐