2777
2789

واقعا امروز خیلی انرژی گرفتم وقتی لباسایی پوشیدم که بهم تنگ بودن و ارزو داشتم خوب تو تنم وایسن 

خواستم به کسایی که الان تو رژیمن و خسته شدن و سختشونه بگم ارزششو داره تحمل کنید 💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فستینگ گلم البته خیلی ها میگن خوب نیست ولی من از نتیجه راضی بودم و برگشت ام نداشت برام کم خوری ام خی ...

من دیگه کلافه شدم میخوام یه رژیم سخت بگیرم یهو کم بشه.

قبلا گرفتم خوب بود ولی بخاطر امتحانا ول کردم.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

من دیگه کلافه شدم میخوام یه رژیم سخت بگیرم یهو کم بشه.قبلا گرفتم خوب بود ولی بخاطر امتحانا ول کردم.

ااگر یهویی کم کنی برگشت داره و رژیم سخت ام خستت میکنه 

هر چند وقت یه بار برو لباس های مورد علاقتو که بهت تنگن بپوش خودش بهت انگیزه میده

چندماه؟هر روزیا استراحتم داشتی؟

پارسال سه ماه گرفتم ۱۰کیلو کم کردم امسال دو ماهه شروع کردم ۶کیلو کم کردم 

پنجشنبه ها استراحت میکنم ولی الان تصمیم گرفتم هر پنجشنبه چیت نکنم دو هفته یه بار چون هفته ای یه بار زیاد بود