2777
2789
عنوان

همسرم فوت کرده حلال نمیکنم اگه بچه م رو شاد نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دخترت بگو زیاد سربه سرشون نذاره ،یه کم باهاشون مدارا کنه ،شاید دلشون به رحم اومد اموال رو برگردوندن 

اگه راه حل مناسب برای مشکلات دیگران ندارید نسخه الکی نپیچید 🙏 گاهی اصلا لازم نیست نظر بدید ؛لازمه سکوت کنید 

مردای ایرانی دارن یکچیز به نام زن و بچه شون میکنن، جونشون در میاد، خانواده شوهر هم دقیق رصد میکنن که مبادا یه سر سوزن پسرشون به نام زنشون کنه. خیل کثیری از مردای ایرانی هم اصلا عقل ندارن، نه عقل معاش، نه اقتصادی، نه شعور عاطفی و کلامی.

فقط یک خروار بدبختی رو وارد زندگی دختر مردم میکنن. حق رو دخترای مردم دارن که جون شوهراشون رو میکَنَن.

کاشکی چهارتا مرد اینجا آنلاین بشه، این روزگار و حرفای ما زنها رو بخونه.

کاری از من و ما برنمیاد خواهر، خداوند بهت اجر و قدرت و قوت و صبر بده، خدا لعنت کنه اینجور شوهرا و خونواده شوهرا رو. 

یه وکیل بگیر سریع، شاید بشه کاری کرد. بخدا که زن‌های ما بسیار نجیب و تنها هستن.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
همچین آدمایی نیستن والا هنوز کفنش خشک نشده اینو نمیگفتن

به گفتن نیست که به سند داشتن

اوناهم الکی گفتن همه چیز به اسم شوهرته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

چون تو اقوام همچین چیزی دیدم اینومیگم 

البته اون بچه اش پسر بود مادره انقد با سیاست رفتار کرد ،بچه اش مظلوم نمایی کرد چسبید به خانواده پدر ،به جز اموال پدرش از پدر بزرگش هم ارث گرفت درصورتیکه اصلا بهش ارث نمی‌رسید 

اگه راه حل مناسب برای مشکلات دیگران ندارید نسخه الکی نپیچید 🙏 گاهی اصلا لازم نیست نظر بدید ؛لازمه سکوت کنید 

تا چهلم صبر میکنیم بعد شکایت می‌کنیم ببینیم چی میشه

تا چهلم دیره خواهر. اینا که شما گفتین، پاره تنشون رو تو خاک گذاشتن شروع کردن. شما که با اون آقا و خونواده نسبت ندارین، برای شما تا ۴۰ زیاده، از الان برید دنبال وکیل و مشاوره و اینجور کارا، که همون که شاید برسه دستتون، از دست شما نپره. حق بچه هست، شما باید براش زنده کنین، وقت و فرصت رو نسوزونین.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

اتفاقا الان اصلا وقت جنگیدن نیست چون اونا داغدارن و منتظر یه جرقه واسه منفجر شدن پس لطفا صبور باشید وقت واسه شکایت هست