بچه بودم رفتم خونه مادربزرگم یه شونه تخم مرغ داشت خواستم واسه خواهرم اسلایم درست کنم دوتا تخم مرغ برداشتم فرداش رفتم پای یخچال دیدم همه رو قایم کرد و فرداش به داییمگفت همه تخم مرغ هارو تموم کرد مامانم مجبور شد یه شونه تخم مرغ بخره بخاطر اینکه دوتا بردم 😂😂😂
خدا برات حفظش کنه خیلی ناز و مهربون هستن
حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️
ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد" دارد ...آدم وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!! یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼 اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا حفظشون کنه🥹منم از سمت مادری نوه اولم و هربار میرم کم کمش ۲۰۰ یواشکی میذارن توی کیفم،امروز زنگ زدم سر صبح گفتم مامان جون اگر یا خبر خوب بدم چی میدی بهم گفت جونمو🥹😂گفتم سنگای کلیه ام افتادن پشت گوشی نزدیک بود گریه اش بگیره
عزیزِ من، برخی آدمها هستند که اندوههای بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی میکنند و لبخند میزنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمیزنی؟