2777
2789

بچه بودم رفتم خونه مادربزرگم یه شونه تخم مرغ داشت خواستم واسه خواهرم اسلایم درست کنم دوتا تخم مرغ برداشتم فرداش رفتم پای یخچال دیدم همه رو قایم کرد و فرداش به داییم‌گفت همه تخم مرغ هارو تموم کرد مامانم مجبور شد یه شونه تخم مرغ بخره بخاطر اینکه دوتا بردم 😂😂😂

خدا برات حفظش کنه خیلی ناز و مهربون هستن

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

بچه‌هاا امضاااام

گروه بزن بیایم  کانال چیه اخه

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنه🥹منم از سمت مادری نوه اولم و هربار میرم کم کمش ۲۰۰ یواشکی میذارن توی کیفم،امروز زنگ زدم سر صبح گفتم مامان جون اگر یا خبر خوب بدم چی میدی بهم گفت جونمو🥹😂گفتم سنگای کلیه ام افتادن پشت گوشی نزدیک بود گریه اش بگیره

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

بچه بودم رفتم خونه مادربزرگم یه شونه تخم مرغ داشت خواستم واسه خواهرم اسلایم درست کنم دوتا تخم مرغ بر ...

بیشتر ادمایه قدیمی اونجوری هستن نمیدونم چرا 

شاید تو زمان خودشون خورد و‌خوراک سخت بدست میومد یا عر چی نمیدونم چرا 

بیشتر ادمایه قدیمی اونجوری هستن نمیدونم چرا شاید تو زمان خودشون خورد و‌خوراک سخت بدست میومد یا عر چی ...

اره گلم اینجوریه 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

پس همینه دیگه😂 معمولا مادربزرگا عاشق نوه پسریشونن

برا من برعکسه

نوه پسریم اما عاشق نوه دختراشونن

هر مناسبتی بهشون کادو میده خیلیم دوستشون داره اما به من که تنها نوشونم هچی حتی زنگم نمیزنن منم ب خاطر همین نمیرم خونشون دوساله نرفتم 

من تازه فهمیده بودم باردارم که عضو شدم عزیزم

😍😁اخی چجوری اون موقع با گوشی میومدی یا کامپیوتر؟نت بود اصلا؟من اطلاع ندارم آخه 😂

جدید نیستم کاربر سال ۹۶..هشتمین کاربریمه نترکون نی نی یار...برا سلامتی خانوادم صلوات بفرستید..ممنونم 

😍😁اخی چجوری اون موقع با گوشی میومدی یا کامپیوتر؟نت بود اصلا؟من اطلاع ندارم آخه 😂

با کامپیوتر میومدیم گوشی ها هنوز دیتا و نت نداشتن

اینترنت هم کارت نت میخریدیم با اون وصل می‌شدیم 

هی دوران خاص و جالبی بود