lantarani مدیر عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 5830 عنوان بگردم مادربزرگمو♥️به پدربزرگم میگه فردا پاشو برو برا نوه ات ماشین بخر | مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 34 پست الهی بگردم چند روز اومدم بردم گردوندمشچشام پر شد به پدربزرگم میگه فردا برید براش ماشین بخریددست دست نکنیا مرد فردا برید بخرید ،شاید عمرمون کفاف نداداونم میگه باشه دیگه بخریم 😍😍 1404/06/05 | 20:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشبخت_آینده_هستم عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 831 با کامپیوتر میومدیم گوشی ها هنوز دیتا و نت نداشتناینترنت هم کارت نت میخریدیم با اون وصل میشدیم هی د ... چه جالب 😂الان راحت و عالیه جدید نیستم کاربر سال ۹۶..هشتمین کاربریمه نترکون نی نی یار...برا سلامتی خانوادم صلوات بفرستید..ممنونم
مهسا_011 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1044 برا من برعکسهنوه پسریم اما عاشق نوه دختراشوننهر مناسبتی بهشون کادو میده خیلیم دوستشون داره اما به من ... اینم ازشانس شماست برعکس شده
خوشبخت_آینده_هستم عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 831 اره الان که مثل آب خوردنه راضی هستی اومدی سایت؟ جدید نیستم کاربر سال ۹۶..هشتمین کاربریمه نترکون نی نی یار...برا سلامتی خانوادم صلوات بفرستید..ممنونم
جوجولی1 عضویت: 1388/04/31 تعداد پست: 7647 راضی هستی اومدی سایت؟ خب اگه به تعداد پست هام تو این چند سال نگاه کنی خیلی زیاد نیست خیلی چیزی نمی نویسم .اگر سوالی باشه یا اطلاعاتی داشته باشم در اختیار بچه ها میزارم به هر حال کمک بوده تو بعضی موارد هرچند قدیمها خیلی بهتر بود و تاپیک ها کاربردی تر