منم کنوورو بد دادم و اگه بگم ابرو حیثیتم تو کل فامیل میره همش مسخره میکنن هنش تیکه میندازن از طرفی شاید مجبور شم با خواستگاری که دوسش ندارم و ردش کردم ازدواج کنم ، وای خدایا
بابام جواب سلاممو نمیده مامانم نیش سمی میزنه حس میکنم همه از من بدشون میاد و باهام دشمنی دارن
منم همینن .ولی لطفا توی این تاپیک منو لایک نکنید چون چند ساعت دیکه رتبه ها میاد و بقیه با تاپیک زدن سون ب آدم استرس میدن ک رتبه ها بد شده و.... فلان...
سعی کن قوی باشی و رک بگی نتیجه دلخواهم و نداشتم و اگر رتبه پرسیدن، بگو دوست ندارم بگم
و تمام
قوی باش. این حالتو خیلیا تجربه کردن و میکنن
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بابا ما هم دل داریم خوشحال میشم اینده ش هست برام مهمه
ولی از ترس این حرفا که اینجا میگید نمیپرسیم
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
وای خیلی مضخرفه این قانون تو فامیلا 💔من نمیگم مامان بابام میگن
میدونم درکت میکنم
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀