2777
2789
عنوان

خانوووووما توروخدا بیاین

86 بازدید | 10 پست

شوهرممم حالش خیلی بده داره از تب میسوزه اما میگه سردمه 

رفتیم دکتر سرم و آمپول داد 

خودمم الان استامینوفن و سرماخوردگی دادم 

خوابه الان 

از دیشب هیچی نخوردههه 

چیکار کنم 😭😭😭😭😭

یه سرمم میزدید دیگه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها چیزی که خورده آبمیوه و کمپوت بود که اونم بالا آورد  دست تنها خونشونم مامانش اینا با این و ...

اون آمپول کار خودشو میکنه نگران نباش.

اگه بدن درد داره شیاف دیکلوفناک خیلی عالیه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

تو تب بذارم خواب بمونه یا بیدارش کنم؟؟؟

وا چرا بیدارش کنی زجر بکشه. بزار بخوابه اقلا حالیش نمیشه اینجوری. یواش یواش کم میشه تبش