2777
2789

بستگی داره خود مدرسه راجع به نمره های تابستون چه برنامه ای داشته باشه، ممکنه بخواد برای مستمر یا میان ترم ۱ ازشون استفاده کنه، شاید هم فقط براس سنجش و اگاهی خودتون این ازمون ها و نمره هارو قرار دادن.

اما مدرسه ما هیچ تاثیری نداد معلمیم که داد جمعش کردیم تا اخر ترم نگران نباش

تا اخر سال هیشکی هیچی یادش نمیاد کی به کیه بیخیال بابا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدا سرت، چند سال دیگه چیه حتی اخر سالم یادت نیست این امتحانو

یه سوال چقد باید نمره هامون خوب باشه که بتونیم تجربی قبول شیم؟ 

من واقعا نگرانم اگه میدونی بگو لطفا

پایه چندمی؟ 

یه سوال چقد باید نمره هامون خوب باشه که بتونیم تجربی قبول شیم؟ من واقعا نگرانم اگه میدونی بگو لطفاپا ...

خیلی خوب بخون نهایی رو عالی بده معدلت حداقل بالای ۱۹.۵

کتاب تست بگیر حتما حتما 

مداوم تست بزن مخصوصا عید که تعطیلید اکثر کتابا کامل تدریس شده تستاشو بزن 

قبولی توی تیزهوشان برای تجربی خیلی سخته واقعا بیش از اندازه سخته اگر هدفت اینه باید بیش از اندازه تست تیزهوشان بزنی و کتاب تستای خفنو انتخاب کنی

۳۱ استان کتاب تست خوبی بود (ازمون تست های تیزهوشان ها از سال ۹۵ تا سالی که داری میخری رو داره از کل شهر هایی که ازمونشو گرفتن)

من یازدهمم