2777
2789

دوستان ما دوساله عقد کردیم چند ماه بعد عقد فهمیدم شوهرم خیانت کرده دختره رو ول کرد خلاصه با خودکشی هزار داستان منو برگردوند امسال خونه مجردی گرفت یا خونه مون ساخته بشه برم اونجا جاش چون با مادرشوهرم اینا رابط خوبی نداریم از روزی که شوهرمو شناختم  ازدواجمون با عشق بوده همش فقط یکجوری اذیتم کرد عذابم داد و بدبختم کرد محدودم کرد شدیدا در حدی که تا سرکوچه ام تنها نرم و ... شکاک الکی خودشفیته خسیس 

هیچوقتم اخلاقاش درست نشد من دیگه خسته شدم تو همی خونه مجردیش ک رفتم همش بهم بی توجهی میکرد فقط با خودشو اینستا فیلم و بازی و اینا وقت میگذروند نه با من صحبتی مکرد نه هیچی منو هیجا نمیبرد حسرت یک پارک رفتن دوتایی به دلم گذاشت بد دهن بی اخلاق اصلا نگم بدی هاش یکی دوتا نیست من دگ ازش ناامید شدم کلا بیخیالش شدم ول کردم اومدم خونه بابام بیاین تا بقیش بگم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

خونه بابام اومدم بعد این خیلی چند روز کارش فشرده بودد از ۸ صبح تا ۱۲ شب نبود سر همی خونه مون کار مکرد من اصلا وظیفه ندارم شکمشو سیر کنم چون هنوز تو عقدم اگر میرفتمم جاش از سر لطفم بود ک تنها نباشه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بقیه نمیخواد دیگه خودت برو جدا شو ازش

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جداشو الان عقد جدا بشی بهتره که بعدا بخوای بایه بچه طلاق بگیری خیانتو مگه میبخشن آخه!!

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بعد اون میگه تو باید ازم معذرت خواهی کنی بگی گ‌‌‌... خوردم که من ببخشمت حالا من اصلا نگفتم منو ببخش یا میخوام برگردم چون اشتباهی نکردم بهش گفتم طلاق توافقی گفت اوکی بعد الان یک هفته قراره محضر اوکی کنه برای دادن حق طلاق و وکالت به وکیل نمیکنه  هیچکار نمکنه 

من از دستش موندم چ غلطی کنم 

تا همینجا که خوندم به نظرم ولش کن 

من شوهرم یه بار به یه دختر اونم دوس دختره دوستش خندید و باهاش شوخی کرد و کیک تولده دختره رو زد تو صورتش .

من بهش اخم کردم ، تا یه هفته فقط داشت ازم عذرخواهی میکرد و اصلا با اون دوستش و دوس دخترش قطع رابطه کرد به خاطر من

ولی من هنوز که هنوزه یادم میاد اعصابم خورد میشه و دلم میخواد شوهرمو پاره کنم 

تو چه جوری میتونی خیانت رو ببخشی ؟

من بودم میگفتم میبخشمت به شرطی که دیگه تا اخر عمرم نبینمت و تو زندگیم نباشی 😑

تا همینجا که خوندم به نظرم ولش کن من شوهرم یه بار به یه دختر اونم دوس دختره دوستش خندید و باهاش شوخی ...

منم نبخشمش اون ول کنم نبود نمیداد مدارکمو برده بود هرکار مکردم نداد خودکشی کرد اگه بدونی چقدر بهم چسبید و ولکنم نبود وگرنه من هیچوقت نتونستم فراموش کنم خیانتشو اونم اول عقد از همونجا من دگ دلم با زندگی نبود 

اصلا نگو ادامه ندهطلااااق الان باید بهترین روزاتون باشهاینه؟!

دقیقا الان عقده اینه بعدا میخواد چیکارم کنه جالبه بازم میندازه تقصیر من 😂

مهریه رو بزار اجرا

من اصلا مهریم نمخوام پول نمخوام هیچی نمخوام فقط طلاق بده گفتم مهرم میبخشم بیا توافقی جداشیم 

منم نبخشمش اون ول کنم نبود نمیداد مدارکمو برده بود هرکار مکردم نداد خودکشی کرد اگه بدونی چقدر بهم چس ...

حق داری کاملا 

و به نظرم اگه باهاش بمونی تا اخر عمرت ازش متنفر میشی و اذیت میشی 

واسه همین میگم کلا بندازش دور 

حتی اگه شده مهریه رو ببخش یا فقط اندازه ی پول جهاز که خرج کردی بگیر ، که فقط گم شه بره