2777
2789

اینجا کسی مارو نمیشناسه 

هرموقع احساس کردید بگید تاپیک قفل کنم یا نی نی یار بگم بترکونه 

ولی بیایید یه بارم قدرت روبرویی با واقعیت داشته باشیم و اعتراف کنیم 

دق دلی هر کی اذیتت کرده بهت دست درازی ،کتک یا باعث شده ب آرزوهات نرسی اینجا خالی کنیم و راحت شیم 

اول از همه دایی کثافت خودم ک وقتی بچه بودم سینه هام تازه داشت درمیومد بهم دست درازی کرد ب زور میخاست پیرهنم دربیاره دستش گذاشت دهنم ،زیر زمین مادر بزرگم اینا ب بهونه وسایل منو کشوند اونجا ک تابستونا مامانم میذاشت چندروزی اونجا باشم هم از لبم بوس کرد ک با دستم زدم خمره تو طاقچه افتاد مادربزرگم فک کرد گربه هست اومد حیاط منو از ترس ول کرد،از ترسم ب کسی چیزی نگفتم چندسال بعدش ب مامانم گفتم ک الان کلا باهاش قطع ارتباط کرده ولی بعضی جمع ها مجبوری میبینمش نفسم میگیره لعنت بهش حتی بمیره هم حلالش نمیکنم عوضی

الان دیگه مث قدیم نیست مادرا آگاه شدن قدیما هم از همین ظلم های ک الان فضای مجازی می‌بینیم ب بچه ها میشه فقط چون فضای مجازی نبود نمیفهمیدیم ،لطفا بچه هاتون حتی یک ثانیه هم از خودتون دور نکنید همین فامیلای نزدیک دشمن اصلی بچه ها و پدوفیلی های درجه یک هستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نگذره ازش برات حس بد گذاشته .

تو اینستا یکی داییش همین کارو کرد مادر بچه بجای اینکه طرف بچه شو بگیره طرف برادرشو گرفت بچه رو بردن کشتن .برو خداروشکر کن همچین مادر باتجربه و آگاهی داری