2777
2789
عنوان

شوهرم منو تو بلاتکلیفی طلاق میزاره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 27 پست
حق داری کاملا و به نظرم اگه باهاش بمونی تا اخر عمرت ازش متنفر میشی و اذیت میشی واسه همین میگم کلا بن ...

خداروشکر جهاز نخریدم چون نمخواستم از اولم بمونم هیچی نمخوام فقط توافقی ولم کنه

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
من اصلا مهریم نمخوام پول نمخوام هیچی نمخوام فقط طلاق بده گفتم مهرم میبخشم بیا توافقی جداشیم

مهریه رو بذار اجرا تا حساباش رو بلوکه کنن و بکشونش دادگاه و بعد بگو حالا طلاق بده تا مهرم رو ببخشم...چون وسط خونه سازی و خیلی تحت فشاره قبول میکنه..اگرم گفت قسطی میدم برو و تعین اموال کن و خونه رو ازش بگیر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا الان عقده اینه بعدا میخواد چیکارم کنه جالبه بازم میندازه تقصیر من 😂

یه کم از علائمش بگو ببینم واقعا خودشیفته ست

اگر باشه بهت بگم فرار کنی

اون خودکشی و.. هم واسه این بوده که هنوز اول کارید و و سواستفاده هاشو نکرده

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

مهریه رو بذار اجرا تا حساباش رو بلوکه کنن و بکشونش دادگاه و بعد بگو حالا طلاق بده تا مهرم رو ببخشم.. ...

دگ اگر تا هفته ی دگ نیاد مثل ادم توافقی جداشیم همین کاروو مکنم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
دگ اگر تا هفته ی دگ نیاد مثل ادم توافقی جداشیم همین کاروو مکنم

من شوهرتو نمیشناسم و از حرفای تو اینطوری میگم اما آدم بی فهم و شعور رو اینطوری باید ادب کرد...مردسالاری مال زمان ناصرالدین شاه بود الان قدرت زنانه حرف اول رو میزنه.

یه کم از علائمش بگو ببینم واقعا خودشیفته ستاگر باشه بهت بگم فرار کنیاون خودکشی و.. هم واسه این بوده ...

اره بابا خودکشی همه کاراش الکیه مثلا تو حرف میگه دوست دارم ولی در عمل هیچی پول فقط برای خودش خرج مکنع انگار نه انگار من هستم تو هردعوایی من مقصرم خدانکنه  اشتباهی کنم قیامت میشه ولی به خودش حق اشتباه میده وقتی قهر نکردم مثلا همنجوری باهاش صحبت مکنم ازش میخوام ادم باشه حرفام براش غر غره و میگه همینه ک هستم 

بعد اون میگه تو باید ازم معذرت خواهی کنی بگی گ‌‌‌... خوردم که من ببخشمت حالا من اصلا نگفتم منو ببخش ...

سعی کن مدرک جور کنی از خیانتش 

نمیدونم بهش اسم اس بده اول خیلی ملایم باها‌ش برخورد کن 

یه جوری بحث اون خیانتش رو پیش بکش

یه جوری که خودش تو اس ام اساش یه اشاره ای به خیانتش بکنه 

بعد اسکرین بگیر به عنوان مدرک بگو خیانت کرده

من شوهرتو نمیشناسم و از حرفای تو اینطوری میگم اما آدم بی فهم و شعور رو اینطوری باید ادب کرد...مردسال ...

همینکه منو نداشته باشه خوب میفهمه ک چکار با زندگیش کرد چون من از مادرش بیشتر زحمت کشیدم 

سعی کن مدرک جور کنی از خیانتش نمیدونم بهش اسم اس بده اول خیلی ملایم باها‌ش برخورد کن یه جوری بحث اون ...

اره فکر خوبیه چت با دختره دارم که میگه با شوهزت دوست شدم و اینا 

اره بابا خودکشی همه کاراش الکیه مثلا تو حرف میگه دوست دارم ولی در عمل هیچی پول فقط برای خودش خرج مکن ...

خیلی این مدل آدما برای زندگی سمی هستن و آخر سر مریضی میکنن خدای نکرده! شبیه همسر سابق منه

جدا شو لطفا

بعدا نیای بگی رفتی زیر یه سقف ها

ببین بعدا زیر یک سقف مشترک که همیشه باهم خواهید بود مشکلات ۱۰۰برابر خودش رو نشون میده

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

خیلی این مدل آدما برای زندگی سمی هستن و آخر سر مریضی میکنن خدای نکرده! شبیه همسر سابق منهجدا شو لطفا ...

اره زیر یک سقف خیلی بدتره چند سالته شما عزیزم جداشدی بعدش حالت چطور بود اوکی شدی با جدایی 

بشدت خودشفیته حتی الانم همه تقصیراا میندازه گردن من و ارزوش اینه معذرت خواهی کنم بی گناه چرا معذرت بخوام و میگه بگو. گ‌.... خوردم منم گفتم کلا دگ نمخوامت انقدر چند ساله دارم سرش زجر میکشم ک نمتونم دگ برگردم 

اره زیر یک سقف خیلی بدتره چند سالته شما عزیزم جداشدی بعدش حالت چطور بود اوکی شدی با جدایی بشدت خودشف ...

بله خودشیفته ست اقا

من نه اصلا اذیت نشدم

خیلی هم خوشحال بودم جدا شدم

چون هیچ خاطره خوشی نداشتم

بله خودشیفته ست اقامن نه اصلا اذیت نشدمخیلی هم خوشحال بودم جدا شدمچون هیچ خاطره خوشی نداشتم

کاملا مشخصه که چقدر خود شفیته و روانی حتی همین الانم 🥲 بازم منو مقصر مدونه و قبول نمکنه که اون باعث این جداییه منم خاطره خوشی نداشتم جز اینکه ذوقمو کور کنه کاری دگه نکرد