دوستان ما دوساله عقد کردیم چند ماه بعد عقد فهمیدم شوهرم خیانت کرده دختره رو ول کرد خلاصه با خودکشی هزار داستان منو برگردوند امسال خونه مجردی گرفت یا خونه مون ساخته بشه برم اونجا جاش چون با مادرشوهرم اینا رابط خوبی نداریم از روزی که شوهرمو شناختم ازدواجمون با عشق بوده همش فقط یکجوری اذیتم کرد عذابم داد و بدبختم کرد محدودم کرد شدیدا در حدی که تا سرکوچه ام تنها نرم و ... شکاک الکی خودشفیته خسیس
هیچوقتم اخلاقاش درست نشد من دیگه خسته شدم تو همی خونه مجردیش ک رفتم همش بهم بی توجهی میکرد فقط با خودشو اینستا فیلم و بازی و اینا وقت میگذروند نه با من صحبتی مکرد نه هیچی منو هیجا نمیبرد حسرت یک پارک رفتن دوتایی به دلم گذاشت بد دهن بی اخلاق اصلا نگم بدی هاش یکی دوتا نیست من دگ ازش ناامید شدم کلا بیخیالش شدم ول کردم اومدم خونه بابام بیاین تا بقیش بگم
من اصلا مهریم نمخوام پول نمخوام هیچی نمخوام فقط طلاق بده گفتم مهرم میبخشم بیا توافقی جداشیم
مهریه رو بذار اجرا تا حساباش رو بلوکه کنن و بکشونش دادگاه و بعد بگو حالا طلاق بده تا مهرم رو ببخشم...چون وسط خونه سازی و خیلی تحت فشاره قبول میکنه..اگرم گفت قسطی میدم برو و تعین اموال کن و خونه رو ازش بگیر
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دگ اگر تا هفته ی دگ نیاد مثل ادم توافقی جداشیم همین کاروو مکنم
من شوهرتو نمیشناسم و از حرفای تو اینطوری میگم اما آدم بی فهم و شعور رو اینطوری باید ادب کرد...مردسالاری مال زمان ناصرالدین شاه بود الان قدرت زنانه حرف اول رو میزنه.
یه کم از علائمش بگو ببینم واقعا خودشیفته ستاگر باشه بهت بگم فرار کنیاون خودکشی و.. هم واسه این بوده ...
اره بابا خودکشی همه کاراش الکیه مثلا تو حرف میگه دوست دارم ولی در عمل هیچی پول فقط برای خودش خرج مکنع انگار نه انگار من هستم تو هردعوایی من مقصرم خدانکنه اشتباهی کنم قیامت میشه ولی به خودش حق اشتباه میده وقتی قهر نکردم مثلا همنجوری باهاش صحبت مکنم ازش میخوام ادم باشه حرفام براش غر غره و میگه همینه ک هستم
بله خودشیفته ست اقامن نه اصلا اذیت نشدمخیلی هم خوشحال بودم جدا شدمچون هیچ خاطره خوشی نداشتم
کاملا مشخصه که چقدر خود شفیته و روانی حتی همین الانم 🥲 بازم منو مقصر مدونه و قبول نمکنه که اون باعث این جداییه منم خاطره خوشی نداشتم جز اینکه ذوقمو کور کنه کاری دگه نکرد