2777
2789

اصلا خرجی نمی‌ده اصلااااا میگه پول دستت نمی‌دم تو دزدی می‌کنی چون یک بار قسط وام رو نیاز داشتم خرج کردم 

میگه طلاهات ماله من

تو هر شرایطی طرف خانواده ش

من نمیتونم تحت هیچ شرایطی جدا بشم

النگو هامو شکستم و گفتم بیا برا خودت

چطور زندگی کنم باهاش که بتونم

مثلاً در مورد رابطه جنسی خب نمیتونم دوسش داشته باشم نمیتونم هم جدا بشم نمیشه هم مدام تو خونه دعوا باشه چون بچه کوچیک دارم نمیتونم سر کار هم برم

اگه شما بودید بدون پس انداز تو این شرایط چیکار میکردید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حداقل یه کار در منزلی راه بنداز هنری چیزی یاد بگیر که تو خونه مشغول شی و استقلال مالی پیدا کنی

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

اجازه گرفتی پول قسط وام رو برداشتی؟

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕