2777
2789
عنوان

لباس بارداری اینا کی میخرین

52 بازدید | 5 پست

چ ماهی لباس بارداری خریدین شما؟؟؟؟؟ 

اتلیه اینا چی؟ 

برای تعیین جنسیت چیکار کردین هوم؟ 

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اصلا لباس بارداری نخریدم تا الان فقط چند تا لباس نخی گشاد تو خونه ای 

آتلیه هم نرفتم ایشالا شب یلدا با نی نی میریم 

جشنم نگرفتم خوشم نمیاد

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

اصلا لباس بارداری نخریدم تا الان فقط چند تا لباس نخی گشاد تو خونه ای آتلیه هم نرفتم ایشالا شب یلدا ب ...

لباس بارداری برا بیرون اینا لازمت نشد؟ 

من دلم میخواد برم با شکم گنده ی عکس بگیرم بنظرت بد میشه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس بارداری برا بیرون اینا لازمت نشد؟ من دلم میخواد برم با شکم گنده ی عکس بگیرم بنظرت بد میشه؟

شکمم بزرگ نشد الان که ماه نهم هستم تازه بزرگ شده که دیگه من جایی نمیرم چند تا مانتو عبایی دارم همونارو می‌پوشم 

نه بد نمیشه اگه دوست داری برو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

شکمم بزرگ نشد الان که ماه نهم هستم تازه بزرگ شده که دیگه من جایی نمیرم چند تا مانتو عبایی دارم همونا ...

عه عزیزم چ نی نی جالبی 😘😘😘 ایشالا ب سلامتی بدنیا بیاد ❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عه عزیزم چ نی نی جالبی 😘😘😘 ایشالا ب سلامتی بدنیا بیاد ❤❤❤

مرسی گلم همچنین نی نی شما😍😘❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40