2777
2789
عنوان

چی بخوریم بعداز جراحی دندون عقل

57 بازدید | 11 پست

الان دردم زیاد نیست از دیشب کمتر شده ولی بازم درد دارم اموکسی سیلین خوردم الان ی شربت اناناس خنک پراز یخ با یکم نودل  خوردم نودلم با شیر درست کردم سیر شدم ولی بازم دلم ی چیز دیگه میخواد احساس گشنگی میکنم صبح هم فقط بستنی خوردم دیگه چی میتونم بخورم؟؟؟؟بخیشو دارم مبینم خیلی حالم خراب شده🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هفته پیش دندون عقلمو کشیدم تا سه روز فقط مایعات و سوپ خوردم بعدشم تا به امروز غذا هارو با ماست زی ...

وااااای ن تروخداااا😭😭😭😭😭من توفکرم بود فردا برم پیتزا سیرو استیک بخرم انقد دلم میخواد😭😭😭پیش کی رقتی کشیدی؟شاید دکترت بد بوده

وااااای ن تروخداااا😭😭😭😭😭من توفکرم بود فردا برم پیتزا سیرو استیک بخرم انقد دلم میخواد😭😭😭پیش ک ...

نه دکترم که خوب کشید اما جاش سوراخه دیگه نمیشه چیزی خورد، تا دو سه روزم خونابه میاد بیرون از دهنت 

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

نه دکترم که خوب کشید اما جاش سوراخه دیگه نمیشه چیزی خورد، تا دو سه روزم خونابه میاد بیرون از دهنت

برا من بخیه زده بازم سرواخه؟؟خونابه ففط دیشب بود الان هیچی نداره