2777
2789

دیگ این ساعتا خیلی تاریکه برق میره از ماه دیگ بد ترم میشه زود تر تاریک میشه 

منم تنهام دلم میگیره اصلا 

از شرایطی که داریمم دلم میگیره چرا از ساده ترین چیزا اب و برق باید محروم باشیم 

تازه این دو روز برا ما ساعتش اعلام نشده بود 

خدا کمک کنه بهمون واقعا اوضاع جامعه رو فنایی داره میره از همه نظر جوری ک امید ب زندگی نمونده خیلی برامون 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشیا رو زدم شارژ از۸ میره 

خدایا ی معجزه برای مردم ایران بفرس بسمونه.... 

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

گوشیا رو زدم شارژ از۸ میره خدایا ی معجزه برای مردم ایران بفرس بسمونه....

مگر اینکه معجزه بشه وگرنه هیچی بهتر نمیشه هیچ همش بدترم میشه 

مگر اینکه معجزه بشه وگرنه هیچی بهتر نمیشه هیچ همش بدترم میشه

خدا خودش کمکمون کنه انشالله امام حسین بداد مردم مظلوم و ستم دیده ی ایران برسه . 

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

از فردا بعد از فعال شدن اون داستان، آهسته آهسته بُعد جدیدی از سختی و عذاب به روی مردم گشوده میشه😂💔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ما 11میره تایک میپزیم ازگرما

اره سر ظهرم باشه ک ادم از گرما میمیره حالاهوا باز داره بهتر میشه از چند وقت دیگ ک سرد شد گرمایش نداریم منم باردارم همش میگم بچمو چحوری گرم کنم تو زمستون میاد با بی برقی و بدون شوفاژ😔

از فردا بعد از فعال شدن اون داستان، آهسته آهسته بُعد جدیدی از سختی و عذاب به روی مردم گشوده میشه😂💔

چی قراره بشه 😬