2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید

84 بازدید | 9 پست

سلام.دیروز فهمیدم باردارم.یه پسر ۴ ساله دارم.نمیخواستم باردارشم.فقط یکبار جلوگیری نکردم.اونم دوروز بعد پریود.ولی از اونجایی که وقتی نمیخوای اتفاق میفته اینم اتفاق افتاد😂

خیلی ناراحت شدم.تازه واسم موقعیت کاری پیش اومده بود.همسرم گفت اگه واقعا نمیخوای بندازش.ولی خیلی دودلم.از طرفی الان ۴۰ سالمه و حس میکنم سنم واسه دوباره مادرشدن یکم زیاده.تو رو خدا بیاین یه مشورت بهم بدین

نندازش 

۱- گناه داره

۲- تک فرزندی خوب نیس

۳- بعدش ممکنه پشیمون بشی و بخوای بچه بیاری سنت میره بالاتر اگه باردار بشی سختتر میشه

۴- تجربه ثابت کرده بچه های ناخواسته خوشکلتر و باهوشتر میشن

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
نندازش ۱- گناه داره۲- تک فرزندی خوب نیس۳- بعدش ممکنه پشیمون بشی و بخوای بچه بیاری سنت میره بالاتر اگ ...

والا عزیزم خودم هم دوست ندارم سقط کنم با اینکه واقعا سخته واسم.ولی مشکل دیگه که هم من و خم همسرم ازش وحشت داریم اینه که بچه دوقلو نشه یوقت.ژن دوقلویی تو خانواده ما زیاده متاسفانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولدار نیستیم.ولی خونه و ماشین از خودمون داریم و یه زندگی معمولی داریم

دیگه همه الان زندگی معمولی دارن پس از پس هزینه هاش برمیاین

بنظرم نگه دار که دیگه اونیکی بچه اتم تک فرزند نباشه باهم بزرگ بشن

😂😂 دلایلتو از کجات درآوردی خدا میدونهناخواسته ها خوشگل میشن😂😂😂😂😂😂😂ای خدا

هرکی تو فک و فامیل ما بود اینجوری شد🤣🤣🤣🤣

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند