2777
2789
عنوان

به طلاق فکر میکنم بخاطر شغل شوهرم که زن برهنه میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 75 پست
اینقدر میبینه که دیگه چشم و گوشش پر میشه و اهمیتی براش نداره.من امروز پیش دکتر مرد اکو کردم. اصلا حس ...

خب عزیزم اینقدر میبینن چشم و گوشش پر میشه اونوقت دیگه زن خودش ممکنه براش جذابیتی نداشته باشه ها اینو میدونی؟

البته استارتر تو وقتی همسرت خطایی نکرده بود قضاوتش نکن و طلاق طلاق نکن ولی حواست باشه

نمیدونم شما این کلیپ های اینستاگرامی دکتر های جراح رو دیدین که اخیرا میزارن یا نه برای جراحی های سین ...

آها، یعنی جراحی های زیبایی اونجوری انجام میدن. من فکر کردم مثلا جراحی دل و روده و ...

خوب حق دارین حساس باشین ولی بازم فکر میکنم بعد مدتی عادی میشه. به خاطر این قضیه هنوز هیچی نشده که آدم نمیره سراغ طلاق

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم اینقدر میبینن چشم و گوشش پر میشه اونوقت دیگه زن خودش ممکنه براش جذابیتی نداشته باشه ها اینو ...

دقیقا ... هیچ وقت چشم و گوش مردا پر نمیشه ، اگر پر میشد بعد چند سال بازم نمی‌رفتن سراغ زن خودشون

شوهرم هر کارش میکنم راضی نمیشه انصراف بده در اینده

واقعا براشون متاسفمخب خواهر همینا پسرارو پرو کردن دیگهخود ما دخترا اگه پسرا اینقدر خودشونو جر میدادن ...

یه چیزی بگم 

قبول دارم اینو ها 

روز اول دانشگاه دخترا اکثرا یه چیز دیگه بودن و میشن 

و خدا هم یه دختر خوب به عنوان حجت براشون میذاره 

ولییی

دختر دقیقا نمیفهمه با این کار دقیقا داره یه مشت بنجل دور خودش جمع میکنه 

ادم حسابیا دنبال یه دختر پوشیده هستن 

من بارها به دوستام گفتن در اینده که همکلاسیام پزشک میشن حاضر بمیرم ولی زیر دست بعضی از پسرای کلاسمون نیفتم از بس هیزن 

خب عزیزم اینقدر میبینن چشم و گوشش پر میشه اونوقت دیگه زن خودش ممکنه براش جذابیتی نداشته باشه ها اینو ...

همیشه الزاما اینطور نیست. چون ارتباط عاطفی و علاقه به نظرم خیلی مهمتر از هیکل هست.

ولی باز همه اینا تاثیر داره 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دقیقا ... هیچ وقت چشم و گوش مردا پر نمیشه ، اگر پر میشد بعد چند سال بازم نمی‌رفتن سراغ زن خودشونشوهر ...

ان شاءالله خدا هوای زندگیت رو داشته باشه عزیزم

سعی کن با سیاست به سمت رشته های دیگه سوقش بدی که انصراف بده و درس بیشتر بخونه مثلا و بهتر بتونه بره چمیدونم شما خودتون پزشکین بهتر سر در میارین 

یه چیزی بگم قبول دارم اینو ها روز اول دانشگاه دخترا اکثرا یه چیز دیگه بودن و میشن و خدا هم یه دختر خ ...

دقیقا

آفرین به شما به اینهمه عقل و منطق

واقعا پزشکی برازندتونه❤️

با اینکه سنتون زیاد نیس ولی منطق و عقلتون از خانومایی که فقط سنشون زیاد شد بیشتره 

دقیقاآفرین به شما به اینهمه عقل و منطقواقعا پزشکی برازندتونه❤️با اینکه سنتون زیاد نیس ولی منطق و عقل ...

ممنونم 

تربیت مادر و پدرمه در واقع خیلی عقل خودم نیست 😂

اون خانمام سرشون مثل کبک تو برفه 

مردا رو نمیشناسن یا از قصد یه سری کارا میکنن

خودم پزشکم نیازی هم نمی‌بینیم برای شما توضیح بدم بیشتر

حرف دلتو بهش بزن من به شما حق می دم که ناراحت باشی ای کاش اینو از اول می گفتی واینقدر رودرواسی نداشتی،ولی من پزشک مشهوری  رو میشناسم که کار پیکرتراشیانجام میدن وسروکارشون با بدن خانوماس وبه نظرم چندشون میشه واتفاقا همسرشون هم خیلی زیبا هستن بعید می دونم مشکلی داشته باشن با حرفه همسرشون،کسی که از اول عمرش سرش تو درس وکتاب بود و نخبه بوده وبچه درس خون بعید می دونم هرز بپره