2777
2789

سلام خانم ها 

شوهرم پزشک هست متاسفانه برای آزمون تخصص درست درس نخوند و نتونست یک رشته تمیز و راحت قبول بشه ، انتخاب رشته جراحی عمومی کرده بدون اطلاع من که قبول میشه 

خیلی رشته سنگینی هست ، خیلی پر استرس و ریسکی ، دقیقا در لحظه با جان انسان ارتباط داره ، به همین خاطر من اصلا راضی نبودم بره چون طاقت فرساست از لحاظ بدنی و فکری ، اما همسرم چون چند سال قبول نشده بود و درس نخونده بود تحت تاثیر تحقیر و حرفای پدر و مادرش که وای چرا متخصص نیستی این رشته رو زده ، لازم بذکر هست همواره تحقیرش میکردن از کودکی مقایسه میکردن فوق العاده بی عزت نفس شده، بدون اطلاع من زد اینو ، چون من بهش گفتم هرگز نزن اینو

رشته پایینی هست از لحاظ رتبه 

خلاصه علاوه بر سختی کارش ، فوق العاده رشته بی حریمی هست، نقاط خصوصی مریض در حالت غیر بیهوش معاینه گاهی میشه، ممکن هست مریض دختر جوانی باشه، من نمیتونم با این قضیه کنار بیام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووو بابا بیخیال من دکتر زنان میرم مرده یعنی از اون بدتره 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

هنوز اتفاقی نیوفتاده نظر شخصی من اینه بر خلاف پدر مادرش ک تحقیرش میکنن شما تو رشته ای ک تونسته علیرغم مشغولیت هاش قبول بشه حمایتش کنین البته گلایه و نگرانیتون بابت اینکه استرس زیادی داره رو باهاش مطرح کنین 

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

قابل درکه این ناراحتی شما

ولی قبل تصمیم گیری، چند جلسه مشاوره برو شاید بشه دیدگاهتونو عوض کرد چون خطایی از همسرتون سر نزده بااینحال حساسیت شما هم اشتباه نیس

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

پزشکی همینه خب چه انتظاری داری 

دور و اطراف من پر پزشک مذهبیه 

بیچاره ها از بس خانما ارایش میکنن یکیشون جراحه یکیشون چشم پزشکه اذیت میشه

بعد کلا باید بدونید فضای پزشکی راحته 

انقدر ادم غیرقابل اعتمادیه ؟